Op 1 februari brengen we mijnCaress 4.12 uit. In deze release zitten een aantal wijzigingen om de iStandaarden iWMo en iJW 2.3 ook na 1 april te kunnen ondersteunen. Daarnaast bevat deze release weer een aantal vernieuwingen waardoor gebruikers sneller en eenvoudiger met mijnCaress kunnen werken. Dit zorgt voor tijdsbesparingen en daardoor meer tijd voor de cliënt.

Op tijd ondersteuning aanvragen

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat er bij onze klanten behoorlijk wat tijdsdruk is rondom de werkzaamheden bij een release. Onze consultants helpen u graag om deze druk weg te nemen en ervoor te zorgen dat de wijzigingen rondom de iStandaarden op tijd zijn geïmplementeerd. Of ondersteunen u met de implementatie van de release.

Wij kunnen onze consultants echter ook maar één keer inzetten en omdat wij het belangrijk vinden dat al onze klanten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, willen we deze werkzaamheden graag goed kunnen inplannen. Zodat we teleurstellingen kunnen voorkomen. Wij willen u dan ook verzoeken nu alvast contact op te nemen met je accountmanager om deze ondersteuning aan te vragen.

Aantrekkelijke pakketten

Net zoals vorig jaar hebben we voor deze specifieke ondersteuning aantrekkelijk geprijsde pakketten voor u samengesteld. Zo profiteert u nog eens extra! Uw accountmanager kan u hier meer over vertellen.

Share This