Vacatures

Agile ontwerper Elektronisch Cliënt Dossier

Elke dag het werk van de zorg een stukje simpeler maken. Dat kan bij PinkRoccade Healthcare. mijnCaress is op zoek naar een Agile ontwerper. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen?  Lees dan snel verder!

ECD mijnCaress

PinkRoccade Care uit Apeldoorn is leverancier van het ECD mijnCaress. Het elektronisch cliëntdossier (ECD) mijnCaress is speciaal ontwikkeld voor de gehandicaptenzorg en ouderenzorg (verpleging, verzorging en thuiszorg), met inmiddels bijna 100.000 gebruikers.

De product suite mijnCaress bestaat uit diverse onderdelen: een portaal voor zorgmedewerkers, een portaal voor cliënten, een back office applicatie, een business intelligence oplossing en diverse koppelingen met andere klant-systemen.

Door een goede ondersteuning van de zorgmedewerkers door mijnCaress houden de zorgmedewerkers tijd over voor wat écht belangrijk is: daadwerkelijk zorg leveren aan ouderen en gehandicapten.

Dit is je uitdaging

MijnCaress wordt ontwikkeld door de afdeling Research & Development. Deze afdeling bestaat momenteel uit ongeveer 25 interne medewerkers, en is georganiseerd in 3 scrum teams plus een solution architect, kwaliteitsmanager en DevOps engineer.

In een van de teams wordt gewerkt aan de ontsluiting van medische informatie om Persoonlijke Gezondheidsomgevingen en eOverdracht mogelijk te maken. In dit team is plaats voor een agile ontwerper.

Als Agile ontwerper ben jij de spil tussen Product Management, Architectuur en Ontwikkelteam waarin je functie en techniek laat samenkomen. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en het schrijven van de detailspecificaties op basis  waarvan de ontwikkelaars software schrijven.

Daarnaast hou je de verbinding met andere afdelingen binnen PinkRoccade Care: Product Management, Sales & Marketing, Professional Services en Customer Support.  Gezamenlijk zorgen we voor een optimale werking van mijnCaress, nu én in de toekomst.

Wat worden jouw resultaatgebieden?

 • Je levert input voor de kwartaaldoelen en resultaten van het team. Samen met de solution architect en het scrumteam ontwerp je oplossingen en bepaal je de impact om deze te realiseren.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en verfijnen van de product backlog in werkbare stories voor het ontwikkelteam.
 • Je hebt een actieve bijdrage in een scrumteam . Samen met de product owner, tester en ontwikkelaars geef je commitment op de afgesproken sprintdoelen.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal HBO werk- of denkniveau met sterke analytische vaardigheden.
 • Ervaring met het schrijven van specificaties voor de koppeling van webapplicaties.
 • Kennis van informatiestandaarden in de zorg (ZIB, FHIR) is een pré
 • Je bent actiegericht en daadkrachtig.
 • Een drive om software beter te maken.
 • Een drive om zorg beter te maken.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Marktconform salaris.
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals variabele beloning en collectieve verzekeringen.
 • Een werkgever waar klantgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
 • Een laptop (incl. accessoires), telefoon en bijbehorend abonnement.
 • De kans op een succesvolle carrière met serieuze doorgroeimogelijkheden.
 • De mogelijkheid om je werkzaamheden op jouw manier in te vullen.

Informatie over deze vacature

Categorie
Software Development

Bedrijf
Care

Standplaats
Apeldoorn (Wapenrustlaan)

Werkervaring
3-5 jaar

Contactpersoon vacature

Adri van Binsbergen
Tel: 06 – 4339 2882
E-mail: adri.vanbinsbergen@pinkroccade.nl

Deel deze vacature

Ben jij gedreven genoeg voor Informatieanalist/ontwerper?

Stel je dan direct voor aan Adri van Binsbergen, manager R&D. Jouw sollicitatie wordt met volle aandacht beoordeeld. Zien we voldoende raakvlakken, dan zitten wij binnenkort met elkaar om de (digitale) tafel voor een eerste kennismaking.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.mijncaress.nl.

Heb je nog vragen over deze baan? Stuur een mailtje naar care.recruitment@pinkroccade.nl en wij weten het antwoord (of achterhalen dit).

vacatures

Bekijk onze andere vacatures

Customer Success Manager

Heb je passie voor Zorg en ICT, ben je opzoek naar een uitdagende functie en heb jij customer intimacy in je genen zitten? Lees dan snel verder!

Accountmanager

Heb je passie voor Zorg en ICT en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Ben jij een sparringpartner op strategisch niveau voor onze klanten? Lees dan snel verder!

Agile ontwerper Elektronisch Cliënt Dossier

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en het schrijven van de detailspecificaties op basis waarvan de ontwikkelaars software schrijven.

Customer Success Manager

Heb je passie voor Zorg en ICT, ben je opzoek naar een uitdagende functie en heb jij customer intimacy in je genen zitten? Lees dan snel verder!

Accountmanager

Heb je passie voor Zorg en ICT en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Ben jij een sparringpartner op strategisch niveau voor onze klanten? Lees dan snel verder!

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!