Reserveer alvast in je agenda! De datum voor de komende Algemene Leden Vergadering (ALV) is bekend. Dinsdag 21 mei vindt deze plaats bij Zorghotel Domstate in Utrecht.

Natuurlijk praten we je bij over onze activiteiten en de thema’s waar we in 2019 gezamenlijk met onze leden en het mijnCaress team aan werken. Zo staan we stil bij de onderwerpen learning, gebruiksvriendelijkheid en interoperabiliteit. Maar ook geven we een update over de ontwikkelingen op het gebied van testkwaliteit en delen we met jullie het Plan van Aanpak dat is opgesteld vanuit de audit met Omnext rondom software kwaliteit.

Tot slot spelen er bij onze leden een aantal mooie ontwikkelingen omtrent de inzet van Management informatie & Artificial Intelligence. In deze ontwikkelingen nemen we jullie graag mee. Een goed gevuld programma dus!

De uitnodiging, agenda en bijbehorende stukken worden begin mei verstuurd. Wil je hier graag bij aanwezig zijn? Of heb je vragen aan de Gebruikersvereniging? Neem contact op via info@gvmijncaress.nl of met Inge de Laat (06)248 12 129.

Share This