Op 1 april 2018 nemen VECOZO en het inlichtingenbureau de iStandaarden iWLZ 2.0, iWMO 2.2 en iJW 2.2 in gebruik. Wat betekent dit voor jouw zorgorganisatie?

Nieuwe zorgtoewijzing per cliënt
Vanaf 1 april ontvangen jullie voor alle cliënten in de WLZ een nieuwe zorgtoewijzing. Dit betekent dat jullie éénmalig, maar wel per cliënt, een MAZ-bericht moeten aanleveren. Daarnaast mag voor iWMO/iJW elk bericht in de keten maar één cliënt bevatten (daar waar je het nu nog als bulk mag versturen). Dit alles vraagt een grote tijdsinvestering van de cliëntenadministratie – helemaal als je alles handmatig verwerkt. En tijd is geld.

Wat kost handmatige verwerking van berichten?
Over hoeveel tijd en investering hebben we het? Als je bedenkt dat je bijna 25 uur per week kwijt bent aan het handmatig verwerken van berichten, kost dit al snel 50.000 euro per jaar! In onderstaand rekenvoorbeeld laten we zien hoe we dit berekend hebben.

Liever een berekening op maat voor jouw organisatie? Neem contact op met je Accountmanager.

* Berekend op een salaris van € 40,00 per uur

Automatisch berichten versturen
Kan dat niet beter, sneller en goedkoper? Jazeker, dat kan. Om winst te behalen in het verwerken van berichten, ontwikkelden wij verschillende Connect-modules voor WLZ, WMO, JW en EDP.
Hiermee worden berichten die je hebt klaargezet, automatisch geüpload in mijnCaress. Berichten van VECOZO worden automatisch gedownload en klaargezet in de inbox van mijnCaress. Hiermee verklein je niet alleen de kans op fouten, maar realiseer je al snel een tijdswinst van 25 uur per week!

Overzicht Connect-modules
Hieronder zie je een overzicht van de verschillende Connect-modules. Een aantal onderdelen zijn noodzakelijk voor de werking van de module, andere onderdelen zijn keuze-afhankelijk.

Extra ondersteuning nodig?
Er komt heel veel kijken bij alle wijzigingen die 1 april ingaan. Een goede voorbereiding is echter het halve werk.
Weet je niet zeker of jullie organisatie er klaar voor is? Onze consultants kunnen jullie als geen ander ondersteunen. Wel zo fijn als je declaratiestroom gewoon door kan gaan!
Kijk hier voor onze speciale pakketten voor iStandaarden-ondersteuning.

Neem contact met ons op
Wil jij precies weten hoeveel jouw organisatie kan besparen? Of heb je interesse in (één van de) Connect-modules of extra ondersteuning? Neem dan contact op met je Accountmanager.

Share This