Yes, het is gelukt!

Dit jaar zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van onze eerste e-learning modules. En met resultaat. De eerste pilot ‘Behandeldossier’is een feit. Deze module is speciaal ontwikkeld voor fysiotherapeuten,ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten. In de e-learning module wordt het standaard proces uitgelegd bij het doorlopen van het behandeldossier. De eerste klanten hebben hiervan gebruik gemaakt

Daarnaast hebben we een e-learning rond de major release 4.11 ontwikkeld. Deze e-learning gaat over het ‘Rapportage overzicht’. Hierin worden de mogelijkheden voor een eindgebruiker uitgelegd met betrekking tot het Rapportage overzicht.

(e) -learning 2019 en verder

We willen deze ontwikkeling graag doorzetten in 2019 en verder. De grote vraag die we onszelf meermaals gesteld hebben is: Met welke (e)-learning modules beginnen we dan? Waar is de behoefte het grootst en waarom? Om hier een antwoord op te krijgen en om een beter beeld te krijgen van de behoeften rondom(e)-learning zijn we gestart met een onderzoek. Onder andere op basis van de resultaten van het onderzoek zullen we bepalen welke (e)-learning modules de hoogste prioriteit krijgen. Daarnaast zullen we dit ook in samenspraak met de Gebruikersvereniging oppakken. (e)-Learning gaat namelijk ook vanuit de Gebruikersvereniging een belangrijk thema worden komend jaar.

Mocht je nu al denken; “Ja, ik wil meedenken bij de ontwikkeling van nieuwe modules” of “Ik heb al ideeën voor een nieuw thema”, stuur dan een mail naar yasmijn.baas@pinkroccade.nl.

Onderzoek: E-learning

Het onderzoek naar de toepassing van e-learning zal uitgevoerd worden door Hélène van Ziel. Bij deze stelt zij zich kort aan jullie voor:

“Mijn naam is Hélène van Ziel en als vierdejaars student Management in de Zorg aan de Hogeschool Utrecht loop ik momenteel stage bij PinkRoccade Care.Gedurende mijn afstudeeronderzoek staat e-learning ter ondersteuning voor eindgebruikers van mijnCaress centraal en geef ik antwoord op de vraag:

“Hoe kan PinkRoccade Care door middel van e-learning aansluiten bij de wensen, behoeften en verwachtingen van de verschillende doelgroepen?”.

Hiervoor maak ik gebruik van een combinatie van literatuuronderzoek en kwalitatief onderzoek. Het kwalitatieve onderzoek bestaat uit verschillende diepte interviews met klanten waar in kaart wordt gebracht wat wensen, behoeften, verwachtingen en ervaringen zijn met betrekking tot e-learning.

Begin december heb ik mijn eerste gesprekken gepland. Wil jij graag meedenken en in gesprek met mij over e-learning? Neem dan contact met mij op via helene.vanziel@pinkroccade.nl.


avatar

Yasmijn Baas

Customer Care Specialist

yasmijn.baas@pinkroccade.nl

Share This