Op dinsdag 14 november trapten we de bètatest van de 4.10 release af met een geslaagde kick off. Vanaf 20 november zijn 10 van onze klanten 4 weken lang de nieuwe functionaliteiten aan het testen en delen zij hun bevindingen met ons. 

Twee van deze klanten doen dat in de cloud in hun eigen database. De andere acht testen op de algemene bètaomgeving. Dit is een nieuwe mogelijkheid en heeft als voordeel dat er makkelijker ingestapt kan worden om te testen.

Tijdens de kick off zijn de testers bijgepraat over de nieuwe functionaliteiten in mijnCaress 4.10 en de nieuwe opzet van de testperiode.

Twee onderdelen

In de testperiode zal elke organisatie slechts twee onderdelen hoeven testen. Hierdoor kan met een niet al te grote tijdsinvestering per organisatie toch goed getest worden. Uiteraard is elke organisatie vrij om meer onderdelen te testen.

Het bevindingenoverleg

Nieuw deze bètatest is het bevindingenoverleg. Bij de vorige bètatesten werd aangegeven dat er qua communicatie te weinig gedaan was. Belangrijke punten daarbij waren de communicatie tijdens de testperiode en wat er precies gedaan werd met de gegeven input tijdens deze zelfde testperiode.

Daarnaast hebben we uitgesproken dat we altijd binnen 24 uur reageren op een bevinding. We zullen niet altijd direct met een oplossing kunnen komen uiteraard. Maar we kunnen hiermee wel aangeven dat wij de bevinding gelezen hebben en hiervan op de hoogte zijn. Dit mogen de testers ook van ons verwachten.

Taart

Om de testers te bedanken voor hun deelname aan de test en het doorgeven van hun belangrijkste bevindingen, stonden we als verrassing met een lekkere slagroomtaart op de stoep. Na overal enthousiast te zijn ontvangen hebben we gezamenlijk de taart opgegeten en de voortgang van de testperiode besproken.

 

Taart betatest mijnCaress

Contact

 Chester Wolvekamp

 

 

 

Chester Wolvekamp 

Applicatiespecialist mijnCaress 
06 - 4339 2879
chester.wolvekamp@pinkroccade.nl

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share This