Ook dit jaar is het team van mijnCaress weer aanwezig op de Zorg & ICT beurs van 17 t/m 19 april in de Jaarbeurs Utrecht. De Zorg & ICT beurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Hier komt u alles te weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg. Wij nodigen je hierbij van harte uit op onze stand C.094! 

Wie heten je welkom?

Mark Byrman en Tom van Summeren zijn alle drie de dagen aanwezig om samen met jou een lekkere kop koffie te drinken en je bij te praten over mijnCaress. Ook Chris Nugteren en Renske Landeweerd zijn veelvuldig te vinden op de stand. Daarnaast is op dinsdag ook onze Managing Director Jurriaan Piek aanwezig. Wil je zeker weten dat jouw contactpersoon er tegelijk met jou is? Neem dan even contact op zodat jullie een afspraak op de beurs kunnen plannen. Dan weten we zeker dat we elkaar niet mislopen!

Mis onze informatiesessies niet

Elke dag tussen 14.00 en 15.00 geven Mark en Tom een informatiesessie op de stand. Tijdens deze sessie informeren zij je over veilige toegang tot het ECD of het integrale Behandeldossier. Benieuwd hoe mijnCaress inspeelt op de Algemene Verordening Gegevensbescherming of hoe je multidisciplinair kunt samenwerken in hetzelfde ECD? Tijdens elke sessie hebben we ook nog een mooie winactie! Meer informatie hierover volgt binnenkort, maar zorg dus dat je om 14.00 uur aansluit bij de informatiesessie!

En blijf gezellig borrelen!

Aansluitend op deze sessies starten we dagelijks om 15.00 uur met onze borrel, waar je uiteraard ook van harte voor bent uitgenodigd!

Daarnaast maak je elke dag kans op het boek Zorg Enablers 2018 van Diagnose Transformatie. Deze organisatie pleit voor een systeem waarin persoonlijke, preventieve, participatieve en predictieve zorg centraal staat. PinkRoccade heeft een partnerschap met Diagnose Transformatie, omdat zij de essentie hiervan inziet. Zo heeft PinkRoccade als IT-specialist een actieve rol in de ontwikkeling van de toolbox die Diagnose Transformatie maakt, bezoekt bijeenkomsten en organiseert netwerkmomenten.

Als je je visitekaartje achterlaat in de daarvoor bestemde bak op de stand doe je automatisch mee met de dagelijkse verloting!

Aanmelden kan nu al

De toegang tot Zorg&ICT is gratis, maar je moet je wel van tevoren even registreren. Dit kan via: https://www.databadge.net/zict2018/reg/?link=6f6fccc8981c28704d7f&lan=NL

Kun jij ons laten weten op welke dag je de beurs van plan bent te bezoeken? Doe dit door een mailtje te sturen naar care@pinkroccade.nl. Dan zetten wij de koffie alvast voor je klaar!

Graag tot ziens op 17, 18 of 19 april!

Share This