Het zal u niet ontgaan zijn dat wij afgelopen maandag 28 oktober mijnCaress 5 feestelijk gelanceerd hebben tijdens de mijnCaress 5 dag op landgoed de Horst in Driebergen.

Ik wil u allereerst hartelijk danken voor de massale opkomst en de inspirerende dag! Het was goed om te zien dat er zoveel medewerkers van onze klanten aanwezig waren. Niet alleen de functioneel beheerders, maar ook (wijk)verpleegkundigen, EVV’ers en behandelaren waren er deze dag bij.

Ik kijk dan ook met een zeer goed gevoel terug op deze dag. Waarin wij niet alleen mijnCaress 5 gepresenteerd hebben, maar de aanwezigen ook hebben meegenomen in onze visie op ons ECD. Simpel. Samen. Open.

De toekomst: Simpel. Samen. Open.

Aan de hand van deze drie woorden ontwikkelen wij in de komende jaren mijnCaress:

Wij werken aan een integraal dossier dat SIMPEL in gebruik is.
Wij werken aan een platform dat  jullie in staat stelt om optimaal SAMEN te werken.
Wij werken SAMEN met jullie aan de doorontwikkeling.
Wij werken aan een volledig OPEN systeem volgens landelijke standaarden

Onze toekomstvisie hebben wij op de mijnCaress 5 dag gepresenteerd middels een korte film. Deze, en de andere films die wij deze dag hebben laten zien, kunt u bekijken op https://www.mijncaress.nl/terugblik-mijncaress5-dag.

Roadmap roadshow

Op de mijnCaress 5 dag hebben we met name stil gestaan bij de belangrijkste thema’s voor de komende jaren en hebben we kort ingezoomd op 2020. Samen met het strategieteam van de Gebruikersvereniging hebben we dit verder uitgewerkt in een specifiekere roadmap per onderdeel van onze mijnCaress-suite. In de komende maanden zullen wij deze persoonlijk en uitgebreid komen toelichten bij al onze klanten. Waarbij we ook direct stilstaan bij wat dit voor uw zorgorganisatie betekent en hoe wij hierbij kunnen ondersteunen!

Tot snel!

Deze blog is gepubliceerd als voorwoord in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Care. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Share This