Nu 2019 er alweer bijna op zit, is dit hét moment op terug te kijken. 2019 was voor ons het jaar van de start van het versnellingsprogramma en mijnCaress 5. We hebben deze gepresenteerd tijdens de mijnCaress 5 dag en praten iedereen verder bij tijdens de Roadmap presentaties die we bij al onze klanten komen geven.

Naast de mijnCaress5 dag hebben we elkaar ook gezien bij de inspiratiesessie rondom de mijnCaress 4.12 release bij Abrona begin dit jaar. Of op onze stand tijdens de Zorg & ICT beurs. Overigens zijn wij daar in 2020 weer aanwezig,  dus schrijf 7 t/m 9 april vast in uw agenda!

In juni gaven we ook een sessie over het gebruik van ons Clientportaal, waar veel van onze klanten aanwezig waren.

In 2019 hebben we met verschillende klanten een contractverlenging gerealiseerd en ik ben erg blij dat we de komende jaren samen met hen mijnCaress verder gaan ontwikkelen.

Dit jaar zijn we ook verschillende samenwerkingen aangegaan met gerenommeerde partners, waardoor we mijnCaress nóg completer maken. Zo hebben we mijnCaress gekoppeld aan de Zorgapp van CareConnections en koppelen we de apps van Boomerweb direct met mijnCaress.

Ook de samenwerking met de GV is dit jaar geïntensiveerd. Recentelijk hebben we een gezamenlijk een manifest ondertekent, waarin we onze samenwerking bekrachtigen. Meer hierover vindt u verderop in deze nieuwsbrief.

Ik kijk enorm uit naar 2020. Het jaar waarin we mijnCaress 5 verder uitbreiden en radicaal versimpelen. Waarin we grote stappen gaan zetten op weg naar interoperabiliteit. Om zo de administratieve lasten in de zorg drastisch te verminderen! Samen met ons team, onze klanten en onze partners. Maar eerst even genieten van familie en vrienden tijdens de komende feestdagen.

Ik wens u dan ook alvast hele fijne dagen en een gelukkig en gezond 2020!

Share This