Op het moment dat ik dit voorwoord schrijf, is het één dag geleden dat we onze klantsessie voor mijnCaress Cliëntportaal-gebruikers hebben gehad. Ik mocht iedereen welkom heten op deze mooie, zonovergoten middag. Daar krijg ik nou energie van!

We organiseren regelmatig sessies met en voor klanten die specifiek gericht zijn op bepaalde thema’s en/of onderdelen in onze software. Voorbeelden zijn de co-creatie-sessies voor mijnCaress Zorg & Dwang en de klantsessie voor mijnCaress Uurwerk, waarover u verderop in deze nieuwsbrief de uitkomsten kunt lezen. Als je van elkaar weet wat ideeën, oplossingen en verbeteringen voor de software zijn, kom je uiteindelijk tot een (nog) beter product. We beseffen ons uiteraard dat het tijd, moeite en inspanning kost van eenieder. Maar hé, ik heb nog nooit iets bereikt zonder me daarvoor in te spannen. Dus ik zou willen zeggen: blijf vooral participeren in klant- en co-creatiesessies indien u daar de mogelijkheid toe heeft. Want het credo “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder” geldt te allen tijde.

Over “samenwerken” gesproken. In de vorige nieuwsbrief vertelde ik u over een aantal nieuwe samenwerkingen die we zijn aangegaan. Ik ben heel blij met het feit dat ik u opnieuw kan informeren over een nieuwe samenwerking die we zijn aangegaan met strategisch ontwikkelpartner MyBit. Zij zijn een professionele partij op het gebied van software-ontwikkeling. De samenwerking met MyBit richt zich op de (verdere) doorontwikkelingen van ons ECD mijnCaress. Met hen aan boord hebben we nóg meer slagkracht.

En dat samenwerken ook de sleutel is tot toekomstig succes, blijkt ook uit de pilot die we na deze zomer gaan opstarten met Boomerweb. De meeste organisaties kennen Boomerweb van de Wond Zorg App en Medicatie Controle App. In de pilot die we opstarten met hen (“mijnCaress Connect Boomerweb”)  kunnen eindgebruikers van mijnCaress snel beschikken over de laatste up-to-date informatie.

Last but not least wil ik graag onze nieuwe Customer Care manager voorstellen. Zijn naam is u wellicht niet onbekend: Chester Wolvekamp. Ik ben er ontzettend trots op dat hij deze rol op zich neemt. Door zijn jarenlange ervaring met mijnCaress, ben ik er van overtuigd dat hij een succes maakt van de samenwerking met u als zorgorganisatie. Hoe hij daar zelf over denkt, legt hij hier uit.

Rest mij nog om u een fijne zomer toe te wensen. En nogmaals: vergeet niet om uzelf in te schrijven voor één van onze sessies. Ik ontmoet u daar graag!

Deze blog is gepubliceerd als voorwoord in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Care. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Share This