In deze nieuwsbrief kijken wij met u uit naar de toekomst. Er zijn verschillende momenten waarop wij u weer ontmoeten. Van 12 t/m 14 maart vindt de vakbeurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs te Utrecht weer plaats. Hét terugkerende evenement waar u de ontwikkelingen op het gebied van Zorg & ICT op één locatie kunt zien. Ik nodig u uit om hier uw meest effectieve werkdag van het jaar van te maken.

PinkRoccade Care ondersteunt u hierin. We zijn te vinden in hal 11 op de PinkRoccade Healthcare stand op C010. U bent welkom voor een kopje koffie of zakje popcorn, terwijl wij u onze laatste ontwikkelingen tonen. We zijn ontzettend trots op onze nieuwe oplossing voor planning- en roostering. In de vorige nieuwsbrief sprak ik over het groeiende probleem van het tekort aan gekwalificeerd personeel in de zorg. Wij zien dat dit kan leiden tot mogelijk capaciteitsproblemen bij zorginstellingen. Om de beschikbare formatie optimaal in te zetten stellen wij de Formatiemonitor beschikbaar. Hiermee is voor u veel tijdswinst te besparen. Hoeveel? Dat rekenen wij graag voor u uit.

Daarnaast wisselen wij graag met u van gedachte over het ECD van de toekomst. Tijdens deze gespreken hebben wij een tekenaar op de stand aanwezig die ons gesprek grafisch zal samenvatten. Op die manier houden we een tastbaar resultaat over, op basis waarvan wij met u verder kunnen.

Vanuit de organisatie van de Zorg & ICT beurs hebben wij de mogelijkheid u als VIP gast uit te nodigen. Dat doen wij graag. Verderop in deze nieuwsbrief leest u hier meer over.

Een ander thema binnen de zorg is de verdere intrede van domotica. Op een aantal plaatsen zijn er al toepassingen in gebruik, op andere onderdelen is men nog zoekende. U bent van harte uitgenodigd om met ons, en met elkaar, mee te denken welke invloed domotica op het ECD heeft. Deze sessie is voor ons verdere input voor de doorontwikkeling van mijnCaress.

De meest recente doorontwikkelingen komen per 1 februari voor u beschikbaar met de mijnCaress 4.12 release. Deze release kenmerkt zich door de verwerking van de nieuwe wet- en regelgeving rondom de iWMO en iJW. Maar dat niet alleen, in deze release geven wij nadere invulling van de thema’s integratie, kwaliteit & gebruikersgemak. Tijdens de inspiratiesessie op 6 februari vertellen wij u hier alles over. Voor deze sessie zijn we te gast bij een van onze klanten, Abrona ’t Lichtpunt. Indien 6 februari niet in uw agenda past, kunt u ook altijd deelnamen aan onze webinar op dinsdag 12 februari.

Al met al weer een volle kalender. Wij houden de Care in zicht, en geven u maximaal inzicht. Ik nodig u uit om gebruik te maken van deze mogelijkheden. Vanzelfsprekend lichten wij e.e.a. ook graag toe bij u op locatie.

Tot slot graag uw aandacht voor de oproep van onze gebruikersvereniging. Na de hernieuwde aanpak sinds eind 2017, is er in 2018 veel bereikt. Voor 2019 is het thema ‘Binden en verbinden’. Door uw actieve participatie maakt u het geheel sterker.


avatar

Martijn Bakkers

Managing Director PinkRoccade Care

martijn.bakkers@pinkroccade.nl

Share This