Minder administratie en meer cliënttijd. Daar staan zowel CareConnections als PinkRoccade Care voor. Beide organisaties slaan daarom de handen ineen en kiezen voor een intensief, meerjarig partnership. Het elektronisch cliëntdossier (ECD) mijnCaress wordt gekoppeld aan de Zorgapp van CareConnections: de mijnCaress Zorgapp. 

mijnCaress, van PinkRoccade Care, is een geïntegreerd elektronisch cliëntdossier (ECD) voor zorgverlening, -facturering en -verantwoording voor zowel de ouderenzorg als de gehandicaptenzorg. Het wordt voor zorgmedewerkers steeds belangrijker om slim, snel, offline en locatie-onafhankelijk te kunnen werken. Waarbij de veelheid aan administratie lasten vermindert. Maar dat niet alleen. De mogelijkheden van digitaal en makkelijk kunnen (samen)werken in het dossier, en met alle applicaties eromheen, is steeds meer van belang voor het behoud en werving van zorgmedewerkers.

Met de mijnCaress Zorgapp ondersteunen CareConnections en PinkRoccade Care gezamenlijk zorgorganisaties bij het behalen van deze doelstellingen.

Volledige focus op gebruiksvriendelijkheid

Jos Koppelaar, Directeur van CareConnections: “Wij geloven er sterk in dat ketenintegratie de nieuwe standaard moet zijn in de zorg. Alleen door slim te werken en de krachten van elkaar te bundelen, kan je tot gebruiksvriendelijke en tijdbesparende oplossingen komen. Door verschillende systemen samen te brengen in één app, voorkom je overbodige handelingen en administratie. De samenwerking met PinkRoccade Care en de integratie met MijnCaress draagt bij om zorgorganisaties nog meer te helpen om de administratieve last te verlagen en meer tijd te hebben voor de cliënt.”

Vergroten toegevoegde waarde voor onze klanten

Erik Schilperoort, portfoliomanager mijnCaress bij PinkRoccade Care: “De Zorgapp is, net als ons ECD, een bewezen en sterke oplossing in de zorgmarkt. Met het opnemen van deze innovatieve app in onze productsuite ondersteunen wij onze klanten optimaal in het realiseren van administratieve lastenvermindering voor de grootste groep zorgmedewerkers in de thuiszorg en langdurige zorg. Met de combinatie van ons integrale professionele zorgdossier, de mijnCaress Zorgapp én onze ijzersterke backoffice verstevigen wij onze positie in de zorgmarkt voor de komende jaren. Samen met onze partners, zoals CareConnections, kunnen we de zorgmedewerkers iedere dag beter, efficiënter en met meer plezier laten werken. Hierdoor hebben medewerkers meer tijd voor waar het echt om draait, de zorg!”

Share This