Afgelopen week stond PinkRoccade Care op Zorg & ICT 2018. Tijdens de drie beursdagen hebben wij met veel van jullie gesproken over mijnCaress en mijnCaress Monitor. We willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor jullie bezoek en de goede gesprekken!

Openingscongres Zorgtransformatie

De Zorg & ICT werd op dinsdag geopend met het congres Zorgtransformatie waar verschillende sprekers, waaronder de directeur van Life Sciences & Genomics Google, Jonathan Sheffi, de deelnemers aan het denken hebben gezet over transformatie in de zorg. Tijdens dit congres is ook het boek Diagnose Transformatie gelanceerd. Als partner van Diagnose Transformatie hebben wij op onze stand elke dag twee van deze boeken verloot onder de standbezoekers. De winnaars ontvangen dit werk deze week per post.

Inspiratiesessies op de stand

Nieuw dit jaar is dat wij elke dag op drie momenten een inspiratiesessie op de stand hielden. Middels silent disco (de aanwezigen kregen een koptelefoon op om de spreker te horen) vertelden onze experts over uiteenlopende onderwerpen binnen onze branches.

Werken in de Zorg & ICT

Voor het eerst heeft de Jaarbeurs tijdens de beurs een programma voor studenten georganiseerd. Verschillende organisaties mochten zich tijdens dit programma voorstellen aan de studenten. PinkRoccade Healthcare was één van deze organisaties. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar Young Professionals om ons team te komen versterken. Klik hier voor de actuele vacatures.

Contact

Heb jij tijdens de beurs ook onze stand bezocht en heb je nog vragen of opmerkingen over mijnCaress? Of heb je geen tijd gehad om met één van onze collega’s op de beurs te praten maar wil je wel graag nog wat meer informatie? Mail dan naar care@pinkroccade.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Share This