Vorige week was PinkRoccade Care aanwezig op Zorg & ICT 2019. Drie beursdagen lang hebben Mark Hogeboom, Mark Byrman, Giel Smidt, Martijn van Wijk en Martijn Bakkers met veel van jullie gesproken over huidige en toekomstige ontwikkelingen in mijnCaress, onze nieuwe producten Formatiemonitor en Uurwerk en de samenwerking met Boomerweb. We willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor jullie bezoek en deze goede gesprekken!

Conceptual visualiser
Naast veel goede gesprekken hebben veel van u ook uw visie op de ICT in de zorg in beeld laten brengen door Sander Mercx, de conceptual visualiser die alle drie de dagen aanwezig was op onze stand. Dit resulteerde in een wand vol inspirerende tekeningen! Al tijdens de beurs kregen we veel enthousiaste reacties op die tekeningen. Voor ons is dit mooie inspiratie om samen met u op verder te bouwen!

In de komende weken brengen wij deze tekeningen bij u langs en praten we hier graag nog even verder met u over door.

Contact
Kon u niet aanwezig zijn op Zorg & ICT maar wilt u wel graag in gesprek met ons? Of heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan onze stand nog vragen over onze producten of dienstverlening? Neem dan contact met ons op via care@pinkroccade.nl.

Share This