Wij bieden dienstverlening rondom Power BI die gericht is op het vertalen van de informatiebehoefte van de klant naar een eenduidige en consistente KPI’s, dashboards en rapportages. De wijze waarop deze data gepresenteerd wordt is visueel aantrekkelijk en interactief.

Wat is Power BI?

Met het datawarehouse van de mijnCaress Monitor kunnen nieuwe rapportages razendsnel worden gebouwd. De gegevens uit de diverse bronsystemen (financieel en personeel) worden getransformeerd naar een eenduidige informatie laag. Informatie uit mijnCaress, financiële- en personeel data kan worden gecombineerd in het datawarehouse. Daarnaast is het met Power BI mogelijk om vrijwel ieder andere bron te ontsluiten.

Welke dienstverlening hoort hierbij?

Samen met de klant ontwikkelen wij nieuwe KPI’s, dashboards en rapportages en maken deze visueel inzichtelijk binnen de organisatie. Deze informatie kan op verschillende manieren worden getoond binnen de organisatie. De klant kan de informatie benaderen via een web omgeving maar ook beschikbaar stellen in o.a. Microsoft Teams. Ook zijn rapporten te verspreiden d.m.v. automatische mailing.

Onze consultants kunnen ondersteunen en begeleiden bij de gehele informatiebehoefte binnen de organisatie van de klant:

  • Inzichtelijk maken van de informatiebehoefte;
  • Ontsluiten van bronnen met de mijnCaress Monitor of rechtstreeks met Power BI;
  • Ontwerpen en bouwen van KPI’s, dashboards en rapportages;
  • Distribueren van de KPI’s, dashboards en rapportages via de gewenste kanalen.

Power BI Dashboard

Online kennissessie: “Bouw een dashboard binnen één dag”

Binnenkort geven wij een online kennissessie waarbij zowel mijnCaress Monitor klanten als klanten zonder de mijnCaress Monitor kunnen zien hoe je met Power BI binnen één dag een dashboard bouwt.

Tijdens de sessie laten wij zien hoe je binnen een korte tijd een interactief dashboard kunt bouwen op het mijnCaress Monitor datawarehouse. In ongeveer 45 minuten gaan wij aan de hand van een gegevensset een rapportage ontwikkelen en deze publiceren in een webomgeving. De klant krijgt stap voor stap te zien hoe het Power BI dashboard wordt gebouwd.

Deze online kennissessie is bedoeld voor:

  • Informatiemanagers;
  • mijnCaress Monitor beheerders
  • Medewerkers informatie voorziening;
  • Medewerkers Planning en control.

Wij maken binnenkort bekend wanneer deze online kennissessie zal plaatsvinden.

Interesse in Power BI?

Wilt u meer informatie over Power BI en de dienstverlening die wij hierbij bieden? Neem dan contact op met uw Accountmanager of mail naar care@pinkroccade.nl

Share This