Het afgelopen jaar merkten we bij onze klanten, applicatiebeheerders en informatie adviseurs, dat er een grote behoefte is om samen te sparren over de inrichting van mijnCaress medewerkerportaal. Daarom gaven wij op 5 juli, op onze nieuwe locatie in Apeldoorn, de training ‘Een frisse blik op mijnCaress Medewerkerportaal’.

Vanuit alle hoeken van Nederland waren de deelnemers naar Apeldoorn gekomen, van Enschede tot Voorhout (en alles er tussenin). In totaal hadden 17 applicatiebeheerders / informatie adviseurs zich aangemeld. De deelnemers hadden in verschillende mate ervaring met mijnCaress. Sommigen werkten nog maar enkele maanden met ons ECD en anderen al ruim 10 jaar.

Mooie dynamiek tussen de deelnemers

In eerste instantie maakten we ons zorgen over het ervaringsverschil maar gedurende de training bleek dat de juist de ervaring van andere organisatie een grote toegevoegde waarde had voor de minder ervaren deelnemers. En juist de vragen van de ‘relatief’ nieuwe applicatiebeheerders waren interessant voor de andere deelnemers. Het verschil in werkervaring met mijnCaress zorgde uiteindelijk dus juist voor een mooie dynamiek tussen de deelnemers!

Inhoud van de training

Tijdens de training hebben we het onder meer gehad over de dashboards, het converteren van vragenlijsten, het maken van brieven, het gebruik van de agenda en de taken in het mijnCaress medewerkerportaal.

Wij kijken terug op een geslaagde dag! Ook van onze deelnemers kregen we te horen dat het ook voor hun een geslaagde dag was.

Voor de allereerste keer naar het nieuwe onderkomen van PinkRoccade en dan ook nog een scholing. De training een ‘Frisse blik op het medewerkerportaal’ heb ik  positief ervaren.  De onderwerpen maar ook het contact met andere applicatiebeheerders vind ik altijd erg leuk maar ook zinvol. De ervaringen uitwisselen met elkaar en daardoor weer anders tegen zaken aankijken vind ik een positieve ervaring. Vaak werk je al  lang op een bepaalde manier dat het een routine gaat worden en je zelf eigenlijk afsluit voor andere werkwijzen. Door deze bijeenkomst/scholing zijn voor mij toch weer een aantal zaken duidelijker geworden. Mijn collega en ik hebben erg veel aan deze dag gehad en ook de persoonlijke contacten weer kunnen uitbreiden’. Sylvia ten Broek (Liberein)

Aan het eind van het jaar organiseren we deze training nog een keer. Heb jij interesse in het volgen van deze training? Stuur dan een mailtje naar Elske Nicolasen (elske.nicolasen@pinkroccade.nl) of Hilda Dondorp (hilda.dondorp@pinkroccade.nl).

Share This