Ook in 2019 organiseren we verschillende webinars voor functioneel applicatiebeheerders, verpleegkundigen, verzorgenden en behandelaren die werken met mijnCaress. 

Inmiddels staan de eerste webinars alweer gepland. Op 24 januari staat het webinar Signaleringen in mijnCaress gepland. Je kent het wel. Je bent aan het werk en krijg allemaal signalen. Nieuw mailtje, whatsappje, let op je afspraak begint, en nog veel meer. Maar waarom krijg je die notificaties nou eigenlijk? En welke heb je echt nodig? In mijnCaress zijn er ook veel notificaties beschikbaar. Daarvan zien we echter dat er maar weinig gebruikt worden. Reden om de signaleringen te verbeteren! In dit webinar bespreken we de route naar betere signalering in mijnCaress.

Op 12 februari geven we, in navolging van de inspiratiesessie op 6 februari, een webinar over de 4.12 release. Hierin nemen we je mee in de nieuwe functionaliteiten en koppelingen die we vrijgeven in deze release. 

Aanmelden

Wil je je gelijk aanmelden voor deze webinars? Dat kan via de volgende links:

Webinar Signaleringen in mijnCaress
Webinar mijnCaress 4.12

Onderwerpen

Heb jij zelf ook nog een onderwerp waar je graag een webinar over ziet? Stuur deze dan in via care@pinkroccade.nl, dan gaan wij ons best doen om dit zo snel mogelijk te realiseren!

Share This