Bereid al je medewerkers in één keer, simpel en snel voor op de AVG door een korte e-learning. Met deze algemene en laagdrempelige e-learning zijn zij binnen één uur op de hoogte over de AVG in de zorgsector. En het mooie is dat zij deze e-learning kunnen volgen wanneer en waar hen dat het beste uitkomt!

Want 25 mei nadert snel en waarschijnlijk zijn ook jullie als zorgorganisatie al volop bezig te voldoen aan deze nieuwe wetgeving. Wij zien dat alle zorgorganisaties verschillende verbeterplannen moeten opstellen om te waarborgen dat jullie er alles aan hebben gedaan om aan de AVG te voldoen. Maar we zien ook dat het een grote uitdaging blijkt om alle medewerkers op een laagdrempelige manier bewust te maken van deze wetswijziging. Verschillende klanten hebben ons benaderd met de vraag of wij hierin kunnen ondersteunen.

Daarop hebben wij de afgelopen weken verschillende gesprekken met een zusteronderneming (Magenta) van PinkRoccade gevoerd en hebben wij deze e-learning voor zorgorganisaties ontwikkeld.

De e-learning in het kort

  • Specifiek voor zorginstellingen.
  • Omvat alle aspecten van privacy en informatiebescherming op de werkvloer.
  • Klaar in 30 tot 60 minuten, afhankelijk van ieders individuele tempo.
  • Herkenbare scenario’s uit de praktijk.
  • Voorkomt datalekken binnen de zorgorganisatie.

Via de volgende link vind je meer informatie over deze e-learning. Kijk op https://www.zorgvooravg.nl/pr/.

Heb je vragen of wil je gebruik maken van de e-learning? Neem dan gerust contact op met je accountmanager of mail naar care@pinkroccade.nl.

Share This