Vanaf mijnCaress 4.13 zijn de zorgdossierfuncties rondom het invullen van vragenlijsten niet meer beschikbaar. Hier is de functionaliteit vragenlijst voor in de plaats gekomen. Om de eindgebruiker bij deze wijziging te ondersteunen hebben wij een korte e-learning gemaakt van deze nieuwe functionaliteit. Hierin leert de medewerker binnen 10 minuten de verschillende mogelijkheden met betrekking tot de vragenlijsten functionaliteit.

Dit is alweer de derde gratis e-learning die we hebben ontwikkeld. De eerste twee zijn ook nog steeds beschikbaar:

  1. Behandeldossier: Dit is een standaard e-learning voor medewerkers die in het behandeldossier functionaliteit gaan werken. Het doorlopen van deze e-learning kost ongeveer 30 minuten.
  2. Rapportage overzichten: Dit is een e-learning over de functionaliteit ‘Rapportage overzichten’ en duurt ongeveer 10 minuten voor de medewerker om  doorheen te lopen.

Aanvragen

Wil je gratis gebruik maken van de nieuwe e-learning of de andere twee e-learnings? Vraag deze dan aan door een  een mail te sturen met onderstaande informatie naar Yasmijn.Baas@pinkroccade.nl.

1 Welke e-learning of e-learnings wil je graag ontvangen?

2 Op welke manier willen en kunnen jullie de e-learning aanbieden?
Er zijn twee mogelijkheden om e-learning aan te bieden:

  1. Via je eigen leeromgeving: Scorm (1.2 of 2004) of LTI. Hierbij ontvang je een bestand waar de e-learning op staat;
  2. Heb je geen eigen leeromgeving: Dan kun je de e-learning ook in de leeromgeving van PinkRoccade Care ontvangen. Hierbij ontvang je dan een gebruikersaccount en een link naar de leeromgeving.

3 Wanneer willen jullie starten met de e-learning?

Mocht je ideeën hebben voor een nieuw thema of onderwerp waar jullie organisatie mee geholpen kan zijn, stuur dan een mail naar yasmijn.baas@pinkroccade.nl.

Share This