Elke dag werk jij als zorgprofessional met ons ECD mijnCaress. Samen met duizenden andere zorgverleners. Ieder vanuit eigen behoefte en taken. Misschien heb jij mijnCaress alleen nodig om even je rapportage te schrijven, en werken andere zorgprofessionals de hele dag met mijnCaress. We zijn erg benieuwd naar je feedback. We willen onszelf blijven verbeteren en altijd dat stapje extra doen om jouw verwachtingen te overtreffen. Help ons jou helpen!

“Wat kunnen wij doen om het werk van een verzorgende of verpleegkundige makkelijker te maken?”

Als mijnCaress-team houden wij ons dagelijks bezig met de vraag “Wat kunnen wij doen om het werk van een verzorgende/begeleider of verpleegkundige makkelijker te maken?”. Voor verzorgenden/begeleiders en verpleegkundigen willen wij mijnCaress simpel maken met intuïtieve opties -en duidelijk overzicht waar je je nu precies bevindt in ons systeem.

Vanaf de 5.0 release is daarom de optionele versimpelde versie van het Medewerkerportaal meegeleverd. Met behulp van de feedback die gebruikers in deze versie kunnen geven zetten wij voortdurend vervolgstappen om het versimpelde Medewerkerportaal nog verder te verbeteren. Tot op heden is het versimpeld medewerkerportaal uitsluitend bedoeld voor de intramurale zorg.

Hoe?

Vanaf de 5.3 release is de versimpelde versie van het Medewerkerportaal uitgebreid. De cliëntfuncties Cliënt-basisgegevens en Onvrijwille zorg zijn vanaf nu beschikbaar. Deze versie is geschikt voor een grotere groep eindgebruikers. Wij bieden actief ondersteuning bij het testen en in gebruik nemen van het versimpelde medewerkerportaal. Het versimpeld  Medewerkerportaal blijft, zoals dat sinds de 5.0 release het geval was, autoriseerbaar. Geautoriseerde gebruikers kunnen nog steeds switchen tussen oud en nieuw.

Wat levert dit je op?

  • Meer overzicht voor de zorg
  • Nog meer functionaliteiten voor de zorg beschikbaar

Gebruik je ons nieuw versimpelde medewerkportaal al of ga je het nu uitproberen?

Help ons jou helpen en geef je mening. Dit kun je simpel doen door het invullen van deze 3 vragen, het kost je slechts 2 minuten:

Klik hier om je mening te geven

Wil je meer weten? Neem contact met ons voor meer informatie.

Hartelijke groet en tot gauw,
Daan Loene & Tanja Lagerweij

Share This