Na een uitgebreid selectietraject met meerdere Nederlandse ECD-leveranciers koos Fundashon Verriet ervoor samen te gaan werken met PinkRoccade Care. Met mijnCaress gaan zij de overstap maken van papieren dossier naar een Elektronisch Cliënten Dossier (ECD).

Bijzonder voor mijnCaress is dat deze zorgorganisatie niet in Nederland is gesitueerd, maar op Curaçao. Fundashon Verriet biedt op dit Caribische eiland woonvoorzieningen, dagbesteding en logeermogelijkheden aan circa 550 mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Daarnaast zet een team medewerkers dagelijks hun medische, gedragswetenschappelijke en paramedische deskundigheid in om zorgvragers te ondersteunen. Fundashon Verriet maakt onderdeel uit van de SGR-Groep, de grootste aanbieder van gehandicapten- en revalidatiezorg op Curaçao.

Fundashon Verriet heeft gekozen voor mijnCaress omdat dit een integrale, brede applicatie is met veel mooie functionaliteiten. Daarnaast is mijnCaress gebruiksvriendelijk. Alle gebruikers kunnen snel en handig werken met mijnCaress. En last but not least herkende Fundashon Verriet in PinkRoccade Care een échte partner.

Het team van mijnCaress kijkt ernaar uit de samenwerking met Fundashon Verriet te starten!

Share This