Op 1 november brengen wij een nieuwe release uit, mijnCaress 4.11. In deze release staan gebruiksvriendelijkheid en integratie centraal. Want niet alleen gaan wij partnerships aan met bedrijven die snel van toegevoegde waarde kunnen zijn voor mijnCaress (lees hiervoor de blog van onze manager Productmanagement Erik Schilperoort).

Koppelen

Ook in onze software willen we graag koppelen met ketenpartners en derden. In de 4.11 realiseren wij dan ook weer verschillende nieuwe koppelingen, waaronder mijnCaress Connect Zorgdomein en mijnCaress Connect TriasWeb. In het artikel Preview 4.11: integraties verderop in deze nieuwsbrief beschrijft onze productmanager Gerben Roebersen waarom integraties belangrijk zijn en gaat hij in op de koppelingen die je in de 4.11 van ons mag verwachten.

Inspiratiesessies

Bij een nieuwe release horen inspiratiesessies. Tijdens die sessies vertellen wij traditiegetrouw  aan onze klanten wat de nieuwe release allemaal omvat. De afgelopen jaren merkten we aan de opkomst dat ook vanuit jullie kant hier een behoefte aan is. Daarom koppelen we ook aan de 4.11 weer inspiratiesessies. Deze keer nemen we je tijdens deze dag niet alleen mee in hoe de release eruitziet, maar geven we je ook graag een beeld van hoe wij de toekomst zien. Binnenkort ontvang je de uitnodiging voor onze inspiratiesessies in je mail.

Deze blog is gepubliceerd als voorwoord in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Care. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Jurriaan Piek

Managing Director 06 - 4609 1384 jurriaan.piek@pinkroccade.nl

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share This