PinkRoccade Healthcare en Sevagram delen de visie dat het slim toepassen van technologie bijdraagt aan zelfredzaamheid en regie. In het kader daarvan ontwikkelde PinkRoccade het mijnCaress Cliëntportaal en Sevagram De Dementiegame. Beide toepassingen geven meer regie aan de cliënt en de familie. Hoe? Dat zie je zaterdag 4 maart om 16.30 uur op SBS6 bij Samen Sterk, waar Sevagram laat zien hoe zij de toepassingen gebruikt om de zorg met elkaar te verbinden.

Het mijnCaress Cliëntportaal
Als je samen wilt werken aan betere en efficiëntere zorg, moet je beschikken over een digitaal portaal dat je hierbij helpt. Met het mijnCaress Cliëntportaal beschik je hierover. Het mijnCaress Cliëntportaal biedt cliënten en naasten de mogelijkheid om digitaal het dossier en agenda in te zien. Bovendien kun je eenvoudig communiceren met elkaar en de zorgverleners via de veilige berichtenfunctie. Je bepaalt wie van jouw familie en vrienden toegang krijgen tot (delen van) jouw portaal.

mijnCaress Cliëntportaal

De Dementiegame
Mantelzorgers, familieleden, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden leren in de Dementiegame hoe ze het beste kunnen omgaan met mensen met dementie, in de verschillende vormen en stadia. Daarnaast kunnen zij via de app in contact komen met lotgenoten, via het forum van Alzheimer Nederland. De dementiegame is een voorbeeldproject van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) als onderdeel van het Vernieuwingsprogramma Waardigheid en Trots.

Je kunt het dementiespel op je computer of laptop spelen via www.dementiegame.nl. Ook kun je gratis de app downloaden op je smartphone of tablet: Download de app voor iPhone en iPad of download de app voor Android.

De Dementiegame


Uitzending Samen Sterk
Samen Sterk is een televisieprogramma waarin getoond wordt hoe we als land, als zorgverlener en als cliënt samen sterk kunnen staan. Of het nou gaat om gezinsbegeleiding, langer thuis blijven wonen, een kunstmatige knie, acupunctuur of zelfs een operatieve ingreep: door samen naar oplossingen en antwoorden te zoeken, kunnen we er samen voor zorgen dat we de toekomst sterker tegemoet treden. Niemand hoeft dit alleen te doen en voor iedereen is er een oplossing mogelijk. In Samen Sterk komen al deze oplossingen voor vaak actuele vragen en situaties aan bod.

Bekijk het item
Het item gemist of nog een keer bekijken? Dat kan:

Advanced Page Builder

Divi will change the way you build websites forever. The advanced page builder makes it possible to build truly dynamic pages without learning code.

Key Elements

The builder comes packed with tons of great modules, and more are on the way! Combine and arrange them in any order. The possibilities are countless.

Target Audience

Divi’s layout has been designed with mobile devices in mind. No matter how you use it, and no matter how you view it, your website is going to look great.

Strategy

Divi is here to stay, and you can rest easy knowing that our team will be updating and improving it for years to come. Build on top of a powerful foundation.

Share This