Afgelopen zaterdag was het de Internationale Dag van de Verpleging. Volgens traditie wordt deze op 12 mei, de verjaardag van de beroemde verpleegkundige Florence Nightingale, gehouden. En ook dit jaar is daar in Nederland veel aandacht aan besteed. Op de sociale media zag ik verschillende acties van zorgorganisaties voorbijkomen waarbij hun verpleegkundigen en verzorgenden in het zonnetje werden gezet. En terecht, want zonder jullie geen zorg!

De verpleegkundigen en verzorgenden van onze klanten werken allemaal met mijnCaress. En daarom wilden wij deze bijzondere dag dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. Vandaar dat wij een speciale boodschap voor hen hebben opgenomen en afgelopen zaterdag op verschillende kanalen online hebben gezet. Heb je deze boodschap gemist? Bekijk hem dan gelijk!

Ik hoop dat alle harde werkers binnen de Nederlandse zorg even wat extra aandacht en waardering hebben gekregen afgelopen zaterdag!

Wij gaan verhuizen

Ander belangrijk nieuws is dat wij met PinkRoccade Care en enkele andere onderdelen van PinkRoccade, waaronder Hosting Services en GGZ, gaan verhuizen. Per 1 juli vinden jullie ons niet meer aan de Fauststraat, maar aan de Wapenrustlaan 11 in Apeldoorn. Hier betrekken wij met ons team een eigen vleugel en wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om langs te komen en ons nieuwe onderkomen te bezoeken!

Deze blog is gepubliceerd als voorwoord in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Care. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Jurriaan Piek

Managing Director 06 - 4609 1384 jurriaan.piek@pinkroccade.nl

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share This