Vacatures

Informatieanalist / ontwerper Electronisch Cliënt Dossier

Als IT-professional je bijdrage leveren aan de zorg. Dat kan bij PinkRoccade Healthcare. mijnCaress is op zoek naar een informatieanalist/ontwerper. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen?  Lees dan snel verder!

ECD mijnCaress
PinkRoccade Care uit Apeldoorn is leverancier van het ECD mijnCaress. Het elektronisch cliëntdossier (ECD) mijnCaress is speciaal ontwikkeld voor de gehandicaptenzorg en ouderenzorg (verpleging, verzorging en thuiszorg), met inmiddels ruim 100.000 gebruikers.
De product suite mijnCaress bestaat uit diverse onderdelen: een portaal voor zorgmedewerkers, een portaal voor cliënten, een back office applicatie, een business intelligence oplossing en diverse koppelingen met andere klant-systemen. Het product wordt aangeboden als on-premise product of gehost in de Pink Private Cloud.
Door een goede ondersteuning van de zorgmedewerkers door mijnCaress houden de zorgmedewerkers tijd over voor wat écht belangrijk is: daadwerkelijk zorg leveren aan ouderen en gehandicapten.

Dit is je uitdaging
mijnCaress wordt ontwikkeld door de afdeling Research & Development. Deze afdeling bestaat momenteel uit ongeveer 25 interne medewerkers, en is groeiende. De afdeling is georganiseerd in vijf interne scrum teams plus een architect, solution architect, test coordinator en DevOps engineer. Daarnaast bestaat de afdeling ook uit twee externe scrum teams waarbij dit aantal op korte termijn kan groeien naar drie of zelfs vier.
Als IA/ontwerper ben jij de spil tussen Product Management, Architectuur en Ontwikkelteam waarin je functie en techniek laat samenkomen. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en het schrijven van de specificaties op basis  waarvan de ontwikkelaars software schrijven en de testers de software testen.

Daarnaast hou je de verbinding met andere afdelingen binnen PinkRoccade Care: Product Management, Sales & Marketing, Professional Services en Customer Support.  Gezamenlijk zorgen we voor een optimale werking van mijnCaress, nu én in de toekomst.

Wat worden jouw resultaatgebieden?

 • Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van werkbare specificaties.
 • Je hebt een actieve bijdrage in de scrum teams. Samen met de product owner, tester en ontwikkelaars geef je commitment op de afgesproken sprintdoelen.
 • Je levert input voor de releaseplanning.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal HBO werk- of denkniveau met sterke analytische vaardigheden.
 • Ervaring met het schrijven van specificaties voor webapplicaties.
 • Je bent actiegericht en daadkrachtig.
 • Een drive om software beter te maken
 • Een drive om zorg beter te maken

Wat krijg je hier voor terug?

 • Marktconform salaris.
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals variabele beloning en collectieve verzekeringen.
 • Een werkgever waar klantgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
 • Een laptop (incl. accessoires), telefoon en bijbehorend abonnement.
 • De kans op een succesvolle carrière met serieuze doorgroeimogelijkheden.
 • De mogelijkheid om je werkzaamheden op jouw manier in te vullen.

Informatie over deze vacature

Software Development

Care

Apeldoorn (Wapenrustlaan)

3-5 jaar

Contactpersoon vacature

Ben jij gedreven genoeg voor Informatieanalist/ontwerper?
Stel je dan direct voor aan Adri van Binsbergen, team manager R&D.  Jouw sollicitatie wordt met volle aandacht beoordeeld. Zien we voldoende raakvlakken, dan zitten wij binnenkort met elkaar om de (digitale) tafel voor een eerste kennismaking. We zien jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet op care.recruitment@pinkroccade.nl.

Bekijk onze andere vacatures

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!