Op woensdag 16 mei liepen onze salescollega’s Ruth van Putten en Martijn van Wijk beiden een dag bij RSZK mee op de werkvloer. Zij vertellen in dit bericht hoe zij deze dag beleefd hebben.

“Op uitnodiging van Mariëlle Smets heeft RSZK ons die dag inzicht gegeven in de dagelijkse werkzaamheden. Wij hebbenallebei meegelopen met verschillende zorgverleners in de ouderenzorg endementenzorg, maar ook bij de thuiszorg. Dit heeft veel indruk op ons gemaakt. Wij hebben aan den lijve ondervonden dat de rol van verzorgende niet alleen fysiek een zware belasting is maar ook geestelijk.”

“Het is mooi om te zien dat RSZK hierin goede voorzieningen biedt, door bijvoorbeeld de inzet van een bedlift, waarvan we de werking zelf hebben mogen testen.”

Meekijken in dagelijkse toepassing van mijnCaress

“Natuurlijk hebben we ook aandacht besteed aan de ondersteuning die mijnCaress op de tablets biedt waarmee de verzorgenden werken. Vanuit RSZK zijn de medewerkers in de zorg tevreden en enthousiast over het pakket, omdat het goed aansluit bij de dagelijkse werkzaamheden. Door mee te kijken in de dagelijkse toepassing van mijnCaress, zijn ook een aantal nieuwe wensen vanuit RSZK naar boven gekomen. Zo gaan we samen onderzoeken hoe we een aantal papieren processen, met name bij medicijnverstrekking, kunnen digitaliseren. Ook is het kunnen opslaan van beeld en geluidsmateriaal in het dossier van de cliënt een nieuwe wens.”

“Vanuit PinkRoccade Care zijn we erg blij dat we de kans kregen om de echte zorg te ervaren. De liefde en aandacht die de cliënten van RSZK krijgen, wordt dan pas zichtbaar.”

Mogen we ook bij jullie meelopen?

Graag lopen wij de komende maanden vaker een dagje mee op de werkvloer van onze klanten. Om zo niet alleen te ervaren hoe een werkdag van een verplegende en/of verzorgende eruit ziet, maar ook op de hoogte te blijven van hoe mijnCaress wordt ingezet binnen jouw organisatie.

Mogen we ook een dagje meelopen bij jouw organisatie? Dan horen we dat graag! Neem contact op met je accountmanager of mail naar care@pinkroccade.nl en dan komen we binnenkort een dagje meehelpen!

Share This