De internationale kennisbank van PinkRoccade, TSS en CSI

PinkRoccade Care is een zelfstandig bedrijf binnen PinkRoccade Healthcare. Sinds 2009 vallen wij onder Total Specific Solutions (TSS). TSS is op haar beurt sinds 2013 onderdeel van de Canadese organisatie Constellation Software Incorporated (CSI). Voor ons als medewerkers van PinkRoccade is dat allemaal erg vanzelfsprekend. En plukken wij zelfs de vruchten hiervan.

Voor deze nieuwsbrief schreef Chris Nugteren, manager Sales & Marketing, een blog waarin hij zijn vertrek naar een ander TSS bedrijf belicht. En waarin hij nog een keer goed uitlegt hoe dat nou zit met TSS en CSI. Dat we allemaal één grote familie zijn waarbinnen we kunnen leren van elkaar.

Dat deed mij beseffen dat die hele constructie voor de buitenwacht wellicht helemaal niet altijd zo duidelijk is. Daarom raad ik iedereen aan zijn blog ‘PinkRoccade, TSS en CSI: één grote familie’ te lezen. Zodat je niet alleen snapt hoe deze bedrijven zich nou precies tot elkaar verhouden, maar ook waarom wij als PinkRoccade Care zo blij zijn met al onze zusterbedrijven!

Deze blog is gepubliceerd als voorwoord in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Care. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Jurriaan Piek

Managing Director 06 - 4609 1384 jurriaan.piek@pinkroccade.nl

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share This