Vacatures

Medior Marketing- en Communicatie medewerker

Ben jij creatief en lever jij steengoede kwaliteit? Wil jij meehelpen het werk van de zorg elke dag een beetje simpeler te maken? En draai jij je hand niet om voor een uitdaging? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Wie ben jij?

Als gedreven professional heb je een passie voor marketing en communicatie. Je bent creatief, hebt een vlotte pen en ervaring in het maken van professionele content waaronder blogs en video’s. Je hebt ervaring met de zorgsector maar in ieder geval hart voor de zorg. Daarnaast heb je een drive om actief bij te dragen aan het versimpelen van het werk van de zorg. Je hebt een goed commercieel inzicht en je denkt in kansen en oplossen. We verwachten dat je goed zelfstandig kunt werken en dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt Daarnaast ben je breed georiënteerd en weet je vooral met jouw creatieve en kwalitatieve content onze markt en onze doelgroep te écht te raken. Je neemt initiatief en kunt zelfstandig werken.

Jij als marketing- en communicatiemedewerker

Als marketing- en communicatiemedewerker lever jij een significante bijdrage aan de commerciële doelstellingen van PinkRoccade Care. Met jouw enthousiasme en creativiteit initieer en ontwikkel jij marketingacties en zorg je voor een optimale communicatiestrategie naar de markt. Wat je werk als marketing- en communicatiemedewerker extra aantrekkelijk maakt, is dat je te maken krijgt met verschillende productvarianten en doelgroepen. Je werkt in een hecht Sales- en Marketingteam met gedreven collega’s die hart voor de zorg hebben.

Jouw takenpakket

 • Uitvoeren van het marketing- en communicatieplan; zowel zelfstandig als ‘spin in het web’ in samenwerking met interne en externe partners;
 • Content marketing: Denk daarbij aan blogs, e-mailnieuwsbrieven, whitepapers, e-books, Klantverhalen, video content, demo content en animaties. Je zorgt dat de producten die je maakt perfect aansluiten bij de gewenste uitstraling, van professionele kwaliteit zijn en denkt na over de optimale verspreiding hiervan;
 • Online zichtbaarheid en vindbaarheid: Dagelijks monitoren en bijsturen van online performance (SEO en SEA). Je bedenkt nieuwe mogelijkheden en acties om online nog meer op te vallen;
 • Social Media: je zorgt voor continue aanwezigheid en engagement op Social Media;
 • Communicatiemiddelen: je zorgt voor het ontwerp en inhoud van alle communicatiemiddelen van nieuwsbrief tot (online)brochures/flyers en de website mijncaress.nl. Hierin werk je samen met een extern communicatiebureau;
 • Vermarkten van nieuwe producten en diensten: het in de markt zetten van verschillende nieuwe producten en diensten;
 • Diverse marketing werkzaamheden en projecten;
 • Volgen van ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en (online) marketing en zoekt telkens naar mogelijkheden om hier mee aan de slag te gaan.

Jouw profiel

 • Een HBO of WO-opleiding op het gebied van Marketing en/of Communicatie;
 • 3 tot 5 jaar werkervaring;
 • Ervaring met de zorg is een pré, hart voor de zorg een must;
 • Ervaring met programma’s ter ondersteuning van contentcreatie (Indesign, Photoshop, Premiere Pro etc.);
 • Proactief en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Je neem initiatief en denkt in (commerciële) mogelijkheden;
 • Enthousiast, gedreven en ambitieus;
 • Oog voor kwaliteit;
 • Loyaal en een teamspeler.

Wij bieden jou

 • Uiteraard een goed salaris dat aansluit bij jouw ervaring. Daarnaast profiteer je van een mooie winstdeling van zo’n 7%;
 • Veel vrijheid om de functie op je eigen manier in te vullen;
 • Om bereikbaar te zijn en je werk goed te kunnen doen, krijg je van ons een laptop en een telefoon met bijbehorend abonnement van de zaak;
 • Een goede pensioenopbouw. Handig voor later;
 • 26 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om ook nog eens 12 dagen extra bij te kopen;
 • De kans om op professioneel en persoonlijk vlak jezelf te ontwikkelen. Nu zeggen meer werkgevers dat, maar bij ons kan het écht;
 • Collectieve verzekeringen en ontspanning en plezier. Regelmatig ruilen we onze werkplek in voor een biertje met een bitterbal (zelfs online);
 • Goede reiskostenvergoeding.

Informatie over deze vacature

Categorie
Marketing en Communicatie

Bedrijf
Care

Standplaats
Apeldoorn (Wapenrustlaan)

Werkervaring
3-5 jaar

Contactpersoon vacature

Maaike Peters
Tel: 06 – 4339 2801
E-mail: maaike.peters@pinkroccade.nl

Deel deze vacature

Wie zijn wij?

PinkRoccade Care is een Business Unit van PinkRoccade Healthcare. Wij ontwikkelen een elektronisch cliënten dossier (ECD), mijnCaress, dat wij leveren wij aan ouderen- en gehandicaptenzorgorganisaties. Dat doen we om elke dag het werk van de zorg een beetje simpeler te maken. Meer dan 100.000 zorgprofessionals in de Care maakt gebruik van mijnCaress, dat alle disciplines in het zorgnetwerk verbindt en hen ondersteunt bij zorgprocessen als intake, zorgverlening, planning, facturering en verantwoording. Door een veilige en efficiënte uitwisseling van zorggegevens, kunnen zorgverleners optimaal sturen op het leveren van de beste zorg. mijnCaress: Simpel. Samen. Open.

Sollicitatieprocedure

Gezien de inhoud van de functie zien wij graag jouw persoonlijke motivatie via een sollicitatievideo tegemoet! In het veld bijlagen op de sollicitatiepagina kun je meerdere en verschillende bestanden toevoegen. Zorg dat jouw video hier bij zit :)

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Maaike Peters (care.recruitment@pinkroccade.nl). Zij is de HR adviseur die het antwoord weet (of deze achterhaalt). Een creatieve opdracht maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

vacatures

Bekijk onze andere vacatures

Product Manager/Owner

Als IT-professional elke dag het werk van de zorg een beetje simpeler maken. Dat kan bij ons! Wij zijn op zoek naar een Product Manager/Product Owner. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen?

Software Tester Elektronisch Cliënt Dossier

Als IT-professional elke dag het werk van de zorg een beetje makkelijker maken. Dat kan bij ons! Wij zijn op zoek naar een software tester. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen?

Full Stack Software Developer Care

Binnen onze afdeling Development zorg jij samen met je collega’s voor de doorontwikkeling van het ECD mijnCaress en help jij ons om het werk van de zorgprofessional zo simpel mogelijk te maken.

Product Manager/Owner

Als IT-professional elke dag het werk van de zorg een beetje simpeler maken. Dat kan bij ons! Wij zijn op zoek naar een Product Manager/Product Owner. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen?

Software Tester Elektronisch Cliënt Dossier

Als IT-professional elke dag het werk van de zorg een beetje makkelijker maken. Dat kan bij ons! Wij zijn op zoek naar een software tester. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen?

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!