Het optimaal gebruiken van mijnCaress Monitor vergt kennis. Deze Monitor kennis kunt u opdoen in de tweedaagse opleiding MijnCaress Monitor. Binnen een relatief kort tijdsbestek leert u de Monitor van mijnCaress kennen, zodat u hier vervolgens zelf mee aan de slag kunt in uw eigen organisatie.

Bestemd voor

Key-users van de Monitor zoals bv Planning en Control – Financiële administratie – Clientadministratie

Doelstelling

Als key-user wilt u zo optimaal mogelijk ondersteund worden in uw dagelijkse werkzaamheden en verantwoordelijkheden door ‘de Monitor als BI-tool’. U heeft behoefte aan inzicht in de toegevoegde waarde van de verschillende monitor modules.

Agenda

Key-user:
Deze training geeft u als gebruiker inzicht in de mogelijkheden van het gebruik van Excel in combinatie met de kubussen van de monitor. Wat de herkomst is van de getoonde waarden in de kubus en hoe de verschillende dimensies en meetwaarden zich tot elkaar verhouden. U krijgt uitleg over de meegeleverde clustertool en toepassingsmogelijkheden hiervan.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Globaal inzicht in de werking en architectuur mijnCaress Monitor
  • Gebruik van de clustering van verschillende dimensies (organisatie-eenheden / debiteuren-verzekeraars en koepels / zorgproducten
  • Onderhoud van data die additioneel worden toegevoegd aan database/kubussen (naast data mijnCaress) bijvoorbeeld productieafspraken, begrotingen en normen.
  • Inzicht in de werking van de waardemonitor i.c.m. Presto; met als doel informatiebehoefte kunnen vertalen naar een verzoek voor een nieuw te maken controleregel voor de beheerder
  • Inzicht in en gebruik van de viewlaag met basiskennis van SQL
  • Ontwerpen en gebruiken van draaitabel-rapportages (visualisatie) in Excel in combinatie met de monitor kubussen

Duur en op locatie

De sessies zullen interactief van aard zijn en worden toegespitst op basis van uw specifieke klantinrichting, klantwens en kennisniveau.

  • 2 dagen opleiding op inhoud en vaardigheden

Voor deze opleiding betaalt u € 2500, BTW vrij. De maximale groepsgrootte is 4 personen. Minimale groepsgrootte is 2 personen.

De opleiding wordt 2 keer per jaar georganiseerd.

Voorjaar 2021

  • 6 april
  • 13 april 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze opleiding contact met ons op via mijnAcademy@pinkroccade.nl

Share This