Een major release! Altijd weer een spannend moment voor organisaties. Niet alleen de veranderende en nieuwe functionaliteiten, maar vooral het hele proces eromheen vraagt veel aandacht. De inrichting, het testen van de applicatie, de uiteindelijke uitrol en het instrueren van de eindgebruikers. Er komt een hoop bij kijken!

Afgelopen jaar zijn we vanuit de Gebruikersvereniging samen met het team testkwaliteit actief aan de slag geweest om dit proces te vereenvoudigen en de kwaliteit van releases te verhogen. De concrete verbeteringen o.a. in de vorm van een testmatrix en de mijnCaress Preview zijn je inmiddels waarschijnlijk wel bekend. Maar… daarmee zijn we er nog niet.

In 2019 hebben we als doel om nieuwe releases met zo min mogelijk (test)inspanning in gebruik te laten nemen. Maar wat is daar voor nodig? We zijn benieuwd naar wat jouw ervaringen zijn met de uitlevering van nieuwe releases. Is de kwaliteit inderdaad verbeterd? En wat kunnen we doen om de (test)inspanning rondom zo’n release verder te verminderen? Heb je hier ideeën over dan nodigen we je graag uit op:

Donderdagmiddag 21 maart

Deze middag evalueren we samen de 4.12 release, kijken we naar wat jouw ervaringen zijn, bepalen we hoe we de kwaliteit naar een nog hoger niveau kunnen tillen maar vooral ook hoe we de (test)inspanning voor organisaties verder kunnen verminderen. We zouden jouw mening hier graag horen!

Aanmelden?

Heb je verdere vragen of wil je je aanmelden voor deze sessie? Dat kan t/m 8 maart. Neem contact op met Inge de Laat via info@gvmijncaress.nl of (06) 248 12 129 of kijk op onze website www.gvmijncaress.nl

 

Share This