Ook in 2019 is PinkRoccade Care aanwezig op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs Utrecht. U vindt ons van 12 t/m 14 maart op de gezamenlijke PinkRoccade Healthcare stand in hal 11, stand C010.

Thema 2019

Het thema dat wij dit jaar tijdens de beurs centraal stellen is ‘Innovatie in de Zorg’. Tijdens de drie beursdagen nemen wij u mee in hoe wij werken aan dit thema. Maar gaan we ook graag met u in gesprek hoe wij gezamenlijk de komende jaren kunnen innoveren.

Op de stand

Wat kunt u deze beurs allemaal van ons verwachten? Op de beurs zijn verschillende collega’s vanuit Sales en Productmanagement aanwezig om u welkom te heten en bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen rondom mijnCaress. En om bijvoorbeeld onze nieuwe plannings- en roosteringsoplossing te demonstreren. Maar ook om met u te praten over welke ontwikkelingen in een ECD u de komende jaren voor ogen heeft.

Formatiemonitor

Wij vertellen u op de beurs graag wat meer over deze oplossing. Kampt uw zorgorganisatie ook met een capaciteitsprobleem? Wilt u uw huidige formatie graag zo optimaal mogelijk inzetten? Of heeft u behoefte aan overzicht met betrekking tot uw huidige formatie? Dit is allemaal mogelijk met de Formatiemonitor. Wij rekenen graag op de beurs voor u uit hoeveel tijdwinst u hiermee kunt besparen!

Conceptueel Visualiser

Graag gaan wij tijdens de beurs met u in gesprek over hoe u het ECD van de toekomst ziet. Welke innovaties heeft u voor ogen? Hoe kunnen we dit samen realiseren? Om dit niet alleen bij woorden te laten, is dit jaar een conceptueel visualiser op de stand aanwezig. Hij vertaalt dit gesprek gelijk in een zogenoemde ‘praatplaat’, waar in alle ideeën in beelden worden omgezet. Deze uitgewerkte tekening brengen we na de beurs graag bij u langs!

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht op onze stand. Naast een heerlijke kop koffie van onze barista kunt u dit jaar ook bij ons terecht voor een overheerlijk zakje vers gemaakte popcorn!

Aanmelden

De aanmelding voor Zorg & ICT is inmiddels geopend. U kunt zich via deze link aanmelden voor de beurs:

 

Share This