Zomer 2018. Heet, heter heetst. Een zomer waarin de ventilatoren, zwembaden en opblaasbare eenhoorns niet aan te slepen zijn. Maar voor ons ook het moment om verschillende samenwerkingen aan te gaan. De berichten in deze zomernieuwsbrief zijn dan ook meer dan ooit de moeite waard om te lezen.

Ketenintegratie

Wellicht heb je vorige week op Skipr al gelezen dat wij de handen ineen hebben geslagen met e-health specialist Boomerweb. De apps van Boomerweb worden geïntegreerd in mijnCaress, waardoor we een doelmatige aanpak creëren en tijdswinst genereren. Deze ketenintegratie zien wij als een eerste stap naar mogelijke preventie in de keten in de toekomst. Het volledige persbericht over deze samenwerking vind je verderop in deze nieuwsbrief.

Slim partneren

Maar er is nog meer nieuws! Zoals je in de blog van onze Portfoliomanager Erik Schilperoort kunt lezen zijn we ook de samenwerking met Team M aangegaan. Deze samenwerking focust zich op het gebied van planning, roostering en formatiemonitoring. Ook door deze partnering kunnen we in korte tijd veel waarde toevoegen aan mijnCaress!

Je leest het al, dit is geen nieuwsbrief met berichten over gesignaleerde poema’s op de Veluwe. Want bij ons is het nooit komkommertijd!

Deze blog is gepubliceerd als voorwoord in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Care. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Jurriaan Piek

Managing Director 06 - 4609 1384 jurriaan.piek@pinkroccade.nl

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share This