Hoewel we door Corona bijzondere tijden kennen die ook nog doorlopen in de zomerperiode, zullen ook de functioneel applicatiebeheerder van mijnCaress met een welverdiende vakantie gaan. Dit kan druk geven op de continuïteit van de dienstverlening naar de zorgmedewerkers. Onze consultants kunnen deze druk wegnemen en zorgen voor continuïteit van de dienstverlening van mijnCaress voor de organisatie in de vakantieperiode.

We bieden 2 vormen van ondersteuning aan in de vakantieperiode (juni, juli en augustus):

  1. Dagelijks een aantal uur ondersteuning van een professionele consultant die remote het functioneel applicatiebeheer gedeeltelijk overneemt. Indien mogelijk, 1 dag per week op locatie. Van deze consultant mag je verwachten dat hij of zij in staat is een hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren in de tickets die hij oppakt door de juiste expertise en specialistische kennis van mijnCaress. Omdat we deze dienstverlening voor meerdere klanten tegelijk uitvoeren bieden we dit aan tegen een scherp weektarief van € 2250.
  2. Dagelijkse ondersteuning van een professionele consultant die het functioneel applicatiebeheer volledig overneemt, indien mogelijk op locatie. Van deze consultant mag je verwachten dat hij of zij in staat is een hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren in de tickets die hij oppakt door de juiste expertise en specialistische kennis van mijnCaress. Maar ze doen meer! Doordat ze dagelijks voor uw organisatie werken en door hun ervaring bij meerdere zorgorganisaties kunnen zij ook een objectieve blik werpen op uw huidige werkwijze. Deze dienstverlening bieden we in de vakantieperiode voor een scherp dagtarief van € 1000 aan.

Neem voor meer informatie rondom deze ondersteuning contact op met Chantal de Waal via chantal.dewaal@pinkroccade.nl of 06-43 39 27 96

Share This