De release van mijnCaress 5 is bijna een feit: een ontzettend mooie mijlpaal in de historie van ons ECD. En hoe kun je een mijlpaal nou goed vieren? Door er een feestje van te maken! Dat doen we op maandag 28 oktober tijdens de “mijnCaress 5-dag” op Landgoed de Horst in Driebergen. Wij nodigen u graag uit!

 

Wat kunt u verwachten?

 • Gastspreker Tommie Niessen
 • mijnCaress 5 live zien & proberen
 • Inspirerende sessies door (gast)sprekers
 • Gezellige netwerkborrel als afsluiting

 

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over het programma van de mijnCaress 5-dag? Bent u benieuwd welke sessies u kunt bijwonen? Of wilt u zich inschrijven voor deze dag? Kijk op www.mijncaress5.nl

U kunt zich ook gelijk inschrijven via het inschrijfformulier.

 

Doelgroep

De mijnCaress 5-dag is voor iedereen die te maken heeft met of werkt met mijnCaress. Dus naast functioneel applicatiebeheerders, managers Zorg en managers ICT zien wij ook graag verpleegkundigen, verzorgden en behandelaren op deze dag. Wilt u deze uitnodiging doorsturen naar hen?

 

Sessies

Naast het plenaire gedeelte van de dag worden er drie sessierondes gehouden. Hiervoor hebben wij vijf sessies georganiseerd, waarvan u er dus drie kunt kiezen om te volgen.

De sessies waaruit u kunt kiezen zijn:

 1. Het 5.0 mijnCaress Medewerkerportaal
  De nieuwe versie van het mijnCaress Medewerkerportaal is simpeler dan ooit. Na meer dan een jaar gebruikersonderzoek en testen is het nu tijd om het grote publiek er kennis mee te laten maken. Probeer zelf de radicaal versimpelde en snelle interface van het Medewerkerportaal en laat u door onze productmanager Otto Casteleijn en de rest van het mijnCaress team bijpraten over alle ins- en outs!

 

 1. mijnCaress in de thuiszorg

Hoe gaan registratie, tijdklokken en rapporteren samen? In een veranderende (thuis)zorgmarkt is het van belang dat er goed geregistreerd wordt. Zowel vanuit de organisatie gezien (facturering) als vanuit de cliënt(rapportage). Hoe zorg je er nou voor dat deze handelingen zo min mogelijk tijd kosten? Jos Koppelaar, oprichter van CareConnections, neemt u mee in deze ontwikkelingen en laat zien hoe de ZorgApp hierin kan ondersteunen. Erik Schilperoort, Manager Product Management, geeft zijn visie op hoe de ZorgApp en mijnCaress elkaar kunnen verrijken.

 

 1. Boomerweb & mijnCaress

Wie kent Boomerweb niet? De Medicatie Controle App, Wond Zorg App en Beeld Zorg App zijn bij menig zorgorganisatie niet meer weg te denken. Dit innovatieve bedrijf, waarvan Rene Weijenberg eigenaar is, bouwt verder aan de weg om de zorg in Nederland te vergemakkelijken. Hierbij hoort bijvoorbeeld ook een vergaande samenwerking met ECD-leveranciers, waar mijnCaress er één van is. Doordat mijnCaress en Boomerweb integreren, gaat de effectiviteitswinst van eHealth niet verloren door een hogere registratielast. In deze sessie vertelt Rene hoe het beheer tussen mijnCaress en Boomerweb geautomatiseerd is en hoe het combineren van deze gegevens voor unieke inzichten zorgt die je als zorginstelling echt vooruit helpen.

 

 1. Innovatie met Oktober

Oktober is een ouderenzorgorganisatie in de Brabantse Kempen en maakt sinds 2009 al gebruik van diverse onderdelen van mijnCaress. Oktober is één van onze eerste klanten die getekend heeft voor een all-in contract. Mede door het gebruik van de hele mijnCaresssuite –alle modules die mijnCaress rijk is- zullen zij een heel aantal verbeteringen ervaren! Tijdens deze sessie vertelt Jaap Veerhoek, adviseur Raad van Bestuur, hoe Oktober inspeelt op nieuwe slimme technologische ontwikkelingen, zoals het inzetten van slimme sensoren, domotica en onder andere stemmingsanalyse op basis van rapportages.

 

 1. Nieuwe wet- en regelgeving 2020

Op 1 januari 2020 treedt de versie van het berichtenverkeer voor iWlz, versie 2.1, in werking. Op diezelfde datum is ook de transitie van Aanvullende geneeskundige zorg (AGZ) naar de Zorgverzekeringswet (Zvw) een feit. Een derde wijziging per deze datum zijn de veranderingen met betrekking tot Meerzorg. De zorg van de groep Wlz-indiceerbaren valt vanaf 1 januari 2020 onder de reguliere Wlz. Dat betekent dat de cliënten niet langer gebruik kunnen maken van de indicatie van vóór de Wlz. Onze experts Paul Dam en Giel Smidt vertellen u tijdens deze sessie uitgebreid over de inhoud van deze wijzigingen. Daarnaast nemen zij u mee in hoe mijnCaress 5 hierop is aangepast/ingericht en welke acties u als gebruiker van mijnCaress moet uitvoeren om op tijd aan deze nieuwe weten regelgeving te voldoen.

Schrijf u snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

 

Share This