Inmiddels is mijnCaress 4.10 beschikbaar, dus hoog tijd om samen aan de slag te gaan met de doorontwikkeling van mijnCaress. Dit doen we in verschillende themasessies. Hieronder volgt een lijst van de geplande sessies, je kunt het overzicht ook bekijken op https://www.mijncaress.nl/cocreatiesessies. Zoals je kunt zien gaat het om een groot aantal verschillende thema’s. Voor een aantal thema’s is de sessie al gepland, voor een aantal thema’s nog niet.

Inschrijven op de sessies kan via de link bij alle onderwerpen. Deelname aan de sessie is kosteloos. Bij elke sessie staat omschreven waar je aan moet voldoen (bijvoorbeeld welke functies geschikt zijn) om mee te kunnen doen en met hoeveel personen je kunt deelnemen. Let op: de sessies gaan pas door als er voldoende deelnemers zijn.

De agenda per sessie wordt na inschrijving gedeeld. Alles sessies worden gegeven bij PinkRoccade Care, Fauststraat 3 in Apeldoorn en duren van 09.30 tot 14:30 uur (inclusief lunch). Mocht je vragen hebben over één van de sessies, stuur dan even een mail naar Gerben.Roebersen@PinkRoccade.nl of bel 06 4339 2744.

Omaha
Nanda Nic Noc
Multidisciplinair plan
Privacy
Behandeldossier Paramedisch
Behandeldossier Medisch
Behandeldossier Psychologie / Gedragskundige
Roosterplanning/Medewerkerplanning
Thuiszorgplanning
Behandelarenplanning
Cliëntportaal
Connect Zorgdomein
Connect Gerimedica
mijnCaress Monitor (voorheen: gebruikersgroep Geniq Care)
Wet- en regelgeving

Share This