Januari: altijd een mooi moment om terug te kijken naar wat er afgelopen jaar gebeurd is maar vooral ook vooruit te kijken naar het komende jaar! Via deze weg wensen wij jullie als Gebruikersvereniging een voorspoedig jaar toe.

De basis op orde

De afgelopen maanden hebben wij als vereniging hard gewerkt aan het concretiseren van onze plannen voor 2019. Want toen wij eind 2017 als Gebruikersvereniging een nieuwe start maakten lag onze focus op het op orde krijgen van een aantal primaire zaken. Met onderwerpen als softwarekwaliteit, testkwaliteit, de RFC-wensenprocedure en de toekomstvisie op mijnCaress hebben we ons het afgelopen jaar veelvuldig in verschillende teams én samen met PinkRoccade Care, bezig gehouden. En met resultaat!

Op alle aspecten zijn er significante stappen gemaakt, zo is er transparantie aangebracht in het testproces, hebben organisaties nu de mogelijkheid om al in een vroegtijdig stadium mee te denken over nieuwe functionaliteiten (mijnCaress Preview), is het wensenproces opnieuw gestructureerd en wordt met de oprichting van een productteam nu, samen met Care, de inhoud van releases bepaald. Daarnaast is er gewerkt aan een transparante toekomstvisie op mijnCaress in de vorm van een roadmap.

Wat kun je van ons verwachten in 2019?

Genoeg redenen dus om vooruit te kijken! “Binden en verbinden” is wat ons betreft hét centrale thema voor 2019. Komend jaar staan wij als zorgorganisaties voor verschillende uitdagingen, niet alleen rondom de ontwikkelingen van mijnCaress maar ook zaken als verdere doorvoering van de AVG-wetgeving, de ontwikkelingen rondom PGO in de MedMij programma’s etc. Als collectief is het belangrijk om daar gezamenlijk in op te trekken. Met de Gebruikersvereniging willen we hier een platform voor bieden en met elkaar onze kennis delen én leren van elkaars uitdagingen en oplossingen. Alleen samen staan we sterk om deze uitdagingen vorm te geven. Dit doen we concreet door (in teams) gezamenlijk aan de slag te gaan met onderwerpen als interoperabiliteit, gebruiksvriendelijkheid, learning en strategie.

GEZOCHT!
Maar… het werken aan deze thema’s kunnen wij niet alleen! Voor verschillende thema’s zijn wij op zoek naar mensen die actief met ons mee willen denken op een aantal  onderwerpen. Het gaat om deelname aan:

  • Team Strategie
  • Thema Gebruiksvriendelijkheid
  • Team Testkwaliteit
  • Team Learning

Op onze website vind je meer informatie over:

  • de onderwerpen die binnen deze teams worden opgepakt,
  • kun je teruglezen wie we zoeken en wat we van je vragen.

Aanmelden voor één van deze teams of thema’s kan t/m vrijdag 25 januari.

Vragen?

Heb je verdere vragen of wil je je aanmelden voor één van de teams? Dat kan t/m 15 februari. Neem contact op met Inge de Laat via info@gvmijncaress.nl of (06) 248 12 129 of kijk op onze website www.gvmijncaress.nl

 

Share This