Over ons

Wij maken al meer dan 30 jaar elke dag het werk van de zorg een beetje simpeler. Door onze digitale ondersteuning helpen we zorgorganisaties
met het leveren van kwalitatieve zorg aan hun cliënten.

PinkRoccade Care en mijnCaress zijn onderdeel van PinkRoccade Healthcare en
Total Specific Solutions.

Wie zijn wij?

Ons gedreven team heeft hart voor de zorg en werkt elke dag hard om het werk van de zorg een beetje simpeler te maken. Wij geloven in de kracht van verbinden, samenwerken en in de kracht van mensen. 

Daarom hebben wij nauw contact met onze klanten en partners. Wij luisteren, zien en begrijpen wat er speelt in de zorgmarkt en maken daarbij samen met onze klanten onze producten kwalitatief steeds beter. 

Wij hebben een passie voor de zorg, zijn meesters in ons vak en zijn trots op onze organisatie.

Onze visie

PinkRoccade Care is leverancier van het ECD mijnCaress. Dit ECD kent een lange en rijke historie en wordt doorontwikkeld over de as van onze visie: ‘het werk van de zorg elke dag een beetje simpeler maken’. Onze slogan Simpel. Samen. Open. speelt hierin een cruciale rol.

Vanwege onze jarenlange ervaring binnen het Care-domein zijn we goed in staat om de uitdagingen vanuit de markt goed te vertalen naar ons product. Bij het maken van onze keuzes staat onze doelgroep – de zorgprofessional die actief is binnen Zorg & Welzijn –  ten allen tijden centraal.

Nieuwsbrief

Elke maand versturen wij een nieuwsbrief waarin we je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen in zowel onze software als in de (ouderen- en gehandicapten) zorgmarkt. En waarin wij onze visie op die ontwikkelingen delen.

Gebruikersvereniging

Het team van mijnCaress werkt nauw samen met de gebruikersvereniging (GV) van mijnCaress.

De GV is een onafhankelijke vereniging opgericht vóór en dóór de gebruikers van mijnCaress. Zij zijn al meer dan 15 jaar actief om samen met haar leden de belangen rondom het gebruik van mijnCaress te behartigen. De GV heeft streeft twee primaire doelen na:

  1. Stimuleren, versterken en faciliteren van de kennisuitwisseling en samenwerking tussen leden.
  2. Krachtenbundeling om de strategische en tactische invloed op mijnCaress te versterken en samen met PinkRoccade Care concrete en controleerbare afspraken te maken over kwaliteit, beheerbaarheid, toekomstvastheid en doorontwikkeling.

Vacatures

Kom jij met jouw expertise bijdragen om de zorg elke dag een beetje simpeler te maken?

Vanuit jouw rol als Customer Care Specialist zorg jij ervoor dat onze klanten optimaal ondersteund..
Elke dag het werk van de zorg een stukje simpeler maken. Dat kan bij PinkRoccade Healthcare…
Als IT-professional elke dag het werk van de zorg een beetje simpeler maken. Dat kan bij…

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?

Neem dan gerust contact op en dan helpen wij je verder