Maandelijks verstuurt PinkRoccade Care een nieuwsbrief aan ouderen- en gehandicaptenzorg organisaties. Het overzicht van de verzonden nieuwsbrieven vind je op deze pagina.

Efficiënter zorgproces

Minder proces, meer kwaliteit. Onze dienstverlening zorgt voor een efficiënter zorgproces bij vele ouderen- en gehandicaptenzorg organisaties. Onze IT-oplossingen ondersteunen professionals in hun zorgtaken, versterken de dialoog tussen zorgvrager en -verlener en geven cliënten meer regie over eigen zorg. Het resultaat? Hogere kwaliteit van zorg tegen lagere kosten en snel kunnen sturen op de juiste informatie, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.

Leer van anderen

Zelf het wiel uitvinden is niet nodig, laat collega-organisaties je inspireren. Gebruik alle hulp die je kunt krijgen om ook jouw proces te optimaliseren. De inhoud van de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Care is afgestemd op deze behoefte en wordt constant gemonitord. Daarnaast wordt ook de informatie over nieuwe ontwikkelingen, aanstaande events en webinars alsook eventuele acties goed ontvangen.

Archief nieuwsbrieven Care

Hieronder kun je eerder verstuurde eNieuwsbrieven bekijken. Om een indruk te krijgen van de inhoud en dan te besluiten of je je wilt inschrijven. Of wellicht om nog eens een interessant bericht terug te zoeken.

Nieuwsbrief ontvangen?

De nieuwsbrief niet persoonlijk ontvangen? Meld je op deze pagina aan voor onze online nieuwsbrief van PinkRoccade Care. Dan word je als eerste geïnformeerd over het laatste nieuws, recente ontwikkelingen en op zijn tijd ook over speciale aanbiedingen.

Share This