De afgelopen maanden zijn mijnCaress en zorgorganisatie RSZK druk geweest met de implementatie van het digitale dossier ter vervanging van het papieren dossier. Gaandeweg dit project ontstond het idee om dit papieren dossier ook gezamenlijk symbolisch te overhandigen aan Holle Bolle Gijs in de Efteling.

Meer over dit succesvolle implementatietraject kun je lezen in het interview met de betreffende projectleiders.

Zo kwam het dat het team van mijnCaress ’s morgens vroeg, gewapend met een grote PinkRoccade vlag, voor de ingang van de Efteling klaar stond om de bus van RSZK op te wachten. Ongeveer 30 dames en 1 heer die betrokken waren bij de implementatie (in projectteam of als ambassadeur) waren aanwezig om er samen een leuke dag van te maken.

We zijn gestart met een welkomstwoordje van zowel RSZK als mijnCaress, onder het genot van een kopje koffie en gebak. Vervolgens zijn wij samen naar Holle Bolle Gijs gegaan. Stipt om 12 uur werd symbolisch het papieren dossier weggegooid.

Vervolgens had iedereen een paar uur de tijd om de Efteling in te gaan. Hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt! Het was niet warm, maar wel droog en met af en toe een zonnetje. Omdat het niet heel erg druk was vielen de wachttijden in de rij reuze mee en heeft iedereen een flink aantal attracties kunnen bezoeken.

Rond etenstijd kwamen we weer allemaal samen om de dag af te sluiten met een heerlijk Sprookjesbuffet. Ondertussen was het donker geworden en liepen we in een door lampjes verlichte  Winterefteling naar de uitgang. Dat gaf een bijzondere, en echt sprookjesachtige, sfeer!

Kortom, het was een hele geslaagde dag en het was mooi dat we dit succesvolle project samen met RSZK op een originele manier af konden sluiten!

Share This