Vanaf de 4.10 release kunnen gebruikers vanuit het multidisciplinair plan / disciplinair plan per doel de rapportages bekijken. Daarnaast is het vanaf de 4.10 release mogelijk om doelen uit het gespecialiseerde zorgtrajectplan te koppelen aan doelen uit het multidisciplinaire plan. Met deze uitbreidingen kun je vanuit het plan per doel snel zien wat er kort geleden op het betreffende doel is gerapporteerd. En kan er in een multidisciplinair plan een totaaloverzicht ontstaan van wat welke discipline nu precies gepland heeft voor de cliënt, inclusief de zorgtrajecten.

Tonen van rapportages bij doelen

In het nieuwe planoverzicht kent het doel een tweetal acties: het rapporteren op het doel (mits het planrapportagetype is geautoriseerd voor de gebruiker) en de rapportages kunnen zien per doel. Als de gebruiker op deze knop klikt opent zich een pagina waarin het doel nogmaals wordt getoond met daaronder de bijbehorende rapportages. Vanuit ditzelfde scherm kan de gebruiker ook direct zelf rapporteren op het doel via de knop ‘Rapporteren’. Via de terugknop keert de gebruiker terug naar het plan.

Tonen van rapportages bij doelen

Vanaf de 4.10 release worden doelrapportages op het multidisciplinair plan/zorgplan anders opgeslagen. Het systeem herkent hierdoor opeenvolgende doelen uit opvolgende plannen die meerdere keren actueel zijn gemaakt, ook al is de tekst ondertussen veranderd. Op deze manier kunnen rapportages getoond worden per doel inclusief de rapportages uit de oudere plannen. Omdat rapportages uit het verleden nog op de oude manier zijn opgeslagen kijkt het filter in dat geval of de naam van het doel overeenkomt, om te bepalen of het om hetzelfde doel gaat. Deze laatste methode is foutgevoelig, maar komt naarmate de tijd vordert steeds minder voor vanwege de nieuwe manier van opslaan bij de nieuwere rapportages.

Koppelen van disciplinedoelen aan multidisciplinaire doelen

Als een zorgtrajectgebruiker, bijvoorbeeld een fysiotherapeut in zijn eigen actueel of concept zorgtrajectplan op de drie puntjes rechts bovenin een doelkaart klikt kan deze kiezen voor de optie ‘koppelen’. In een popup kan vervolgens gekozen worden aan welk actueel doel uit het multidisciplinair plan gekoppeld moet worden. Nadat het doel gekoppeld is geeft een indicator binnen de doelkaart van het zorgtrajectplan aan dat dit doel gekoppeld is. Door middel van een klik op het vraagtekenicoon, kan getoond worden aan welk multidisciplinair doel het zorgtrajectdoel is gekoppeld.

Koppelen van disciplinedoelen aan multidisciplinaire doelen

Als de gebruiker vervolgens het multidisciplinair plan opent, is het mogelijk om een weergave filter aan te passen (oog icoon recht bovenin het scherm). Hierin kan de volgende optie aangevinkt worden ‘Gekoppelde doelen tonen’. Als deze optie aan staat wordt het zojuist gekoppelde doel uit het zorgtraject weergegeven naast de acties of interventies onder het betreffende doel in het multidisciplinair plan. Vanuit hier kan de gebruiker ook rechtstreeks naar het plan in het zorgtraject doorklikken via de knop ‘Naar zorgtraject’. Rapportages op gekoppelde doelen worden niet weergeven in het plan en in het rapportageoverzicht als wordt gefilterd op rapportages op een doel.

Advanced Page Builder

Divi will change the way you build websites forever. The advanced page builder makes it possible to build truly dynamic pages without learning code.

Key Elements

The builder comes packed with tons of great modules, and more are on the way! Combine and arrange them in any order. The possibilities are countless.

Target Audience

Divi’s layout has been designed with mobile devices in mind. No matter how you use it, and no matter how you view it, your website is going to look great.

Strategy

Divi is here to stay, and you can rest easy knowing that our team will be updating and improving it for years to come. Build on top of a powerful foundation.

Share This