privacy policy

Over uw privacy

Dit is de privacyverklaring van PinkRoccade Care, onderdeel van PinkRoccade Healthcare BV.

PinkRoccade Care neemt de beveiliging en bescherming van persoonsgegevens serieus. Wij gaan vertrouwelijk en zorgvuldig met uw persoonsgegevens om en houden ons hiermee uiteraard aan de geldende privacywetgeving. In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij dat doen.

Deze verklaring is van toepassing op de gegevensverwerkingen die plaatsvinden door het gebruik van de website van PinkRoccade Care, onderdeel van PinkRoccade Healthcare BV, gevestigd aan de Wapenrustlaan 11 te Apeldoorn en ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 27322973.

Gebruik van gegevens

Door het gebruik van de website van PinkRoccade Care, het invullen van het contactformulier of indien u zich inschrijft voor een nieuwsbrief of een van onze evenementen krijgen wij gegevens van u. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de (persoons)gegevens die u aan ons verstrekt of waarvan het duidelijk is dat deze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wanneer u ons een vraag stelt door het invullen van het contactformulier, gebruiken wij deze gegevens alleen voor het beantwoorden van uw vraag.

Wij bieden nieuwsbrieven aan waarin wij u informeren over onze producten en diensten. U moet zich voor de nieuwsbrief eerst aanmelden. Uw e-mailadres wordt al dan niet automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees. In elke nieuwsbrief is een link opgenomen waarmee u zich kunt afmelden.

In een aantal gevallen vragen wij u om een aanmeldproces te volgen, waarbij u gevraagd wordt om gegevens in te vullen. Deze aanmeldingsgegevens worden in de eerste plaats gebruikt om in het kader van onze dienstverlening informatie te kunnen toesturen en van onze diensten op de hoogte te houden.

E-mails en nieuwsbrieven die PinkRoccade Care naar u stuurt, kunnen tags bevatten waarmee PinkRoccade Care kan bepalen of u de e-mail of nieuwsbrief al dan niet heeft ontvangen, geopend heeft en of u op een link heeft geklikt. Hiermee kan PinkRoccade Care inzicht verkrijgen of en hoe de door haar verstuurde berichten worden gelezen.

PinkRoccade Care adverteert online op verschillende manieren. PinkRoccade Care verzamelt gegevens over de advertenties waarop wordt geklikt en op welke webpagina de advertentie wordt getoond.

PinkRoccade Care heeft eigen pagina’s op websites voor sociale netwerken (bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn). We kunnen gegevens verzamelen over het gebruik van deze sociale netwerken.

Gebruik van cookies

Zoals de meeste websites en toepassingen gebruiken we cookies en soortgelijke technologieën zodat onze websites en toepassingen naar behoren werken en we meer informatie over onze gebruikers en hun waarschijnlijke interesses verkrijgen. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Websites van derden

PinkRoccade Care is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor het privacy- en cookiebeleid van websites die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wilt u meer weten over de verwerking van uw persoonsgegevens door deze websites, dan adviseren wij u het privacy- en cookiebeleid van deze websites te lezen.

Opslag en beveiliging van gegevens

Wij slaan uw persoonlijke gegevens en gegevensbestanden op de servers van PinkRoccade Healthcare BV en op de servers van bedrijven die wij hiervoor inschakelen zoals Netgezel. Samen met deze bedrijven beveiligen we deze gegevens zowel op administratief, technisch- en fysiek niveau. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is om aan bovenstaande gebruiksdoeleinden te voldoen. Jaarlijks doorlopen wij alle bewaarde gegevens om deze relevantie te bepalen en dat te verwijderen wat niet meer nodig is.

Contact

Heeft u vragen over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens? Of wilt u de persoonsgegevens die wij van u verwerken inzien, corrigeren, verwijderen, beperken of overdragen? Neem dan contact met ons op.

Als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of bezwaar wilt maken tegen de gegevensverwerking, dan kunt u contact opnemen met onze Functionaris Gegevensbescherming via PRHC.Privacy@pinkroccade.nl.

Komen wij er niet uit, dan kunt U een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

PinkRoccade Care behoudt het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij adviseren dan ook deze verklaring regelmatig te raadplegen. Deze privacyverklaring is aangepast op 2 december 2020.

nieuws en blogs

Hier vind je meer nieuws items

Verwijzingen met minder handelingen én een betrouwbaarder resultaat? Het kan!

Verwijzingen met minder handelingen én een betrouwbaarder resultaat? Het kan met mijnCaress Connect ZorgDomein.

Terugblik webinar Simpeler werken met mijnCaress

Op 30 maart jl. nam een groep van ca. 25 geïnteresseerden deel aan het, naar ons idee, geslaagde Webinar ‘Simpeler werken met mijnCaress’.

Hulp bij versimpeling

Over enkele weken komt de mijnCaress 5.5 release uit, waarin de eerste versie van het versimpeld medewerkerportaal klaarstaat. Tegelijkertijd stellen wij hiervoor een pakket aan ondersteuning beschikbaar.

Verwijzingen met minder handelingen én een betrouwbaarder resultaat? Het kan!

Verwijzingen met minder handelingen én een betrouwbaarder resultaat? Het kan met mijnCaress Connect ZorgDomein.

Terugblik webinar Simpeler werken met mijnCaress

Op 30 maart jl. nam een groep van ca. 25 geïnteresseerden deel aan het, naar ons idee, geslaagde Webinar ‘Simpeler werken met mijnCaress’.

events

Upgrade je kennis op onze events

Webinar | Kennismaking met mijnCaress

Tijdens deze interactieve sessie krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die mijnCaress biedt. Wij laten zien wat wij bedoelen met Simpel. Samen. Open. En vooral wat ons integrale ECD voor jou in de dagelijkse praktijk aan meerwaarde kan betekenen.

Webinar | Kennismaking met mijnCaress

Tijdens deze interactieve sessie krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die mijnCaress biedt. Wij laten zien wat wij bedoelen met Simpel. Samen. Open. En vooral wat ons integrale ECD voor jou in de dagelijkse praktijk aan meerwaarde kan betekenen.

Webinar | Kennismaking met mijnCaress

Tijdens deze interactieve sessie krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die mijnCaress biedt. Wij laten zien wat wij bedoelen met Simpel. Samen. Open. En vooral wat ons integrale ECD voor jou in de dagelijkse praktijk aan meerwaarde kan betekenen.

Webinar | Kennismaking met mijnCaress

Tijdens deze interactieve sessie krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die mijnCaress biedt. Wij laten zien wat wij bedoelen met Simpel. Samen. Open. En vooral wat ons integrale ECD voor jou in de dagelijkse praktijk aan meerwaarde kan betekenen.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!