Quickscan

Efficienter werken in mijnCaress

In de tijd waarin uw organisatie gebruikt maakt van mijnCaress heeft u keuzes gemaakt in de wijze van registreren en inrichting van het ECD. Maar leidt die inrichting wel tot een optimaal gebruik van mijnCaress? En is de inrichting wel zo gebruiksvriendelijk als kan? Kan uw organisatie wellicht tijd besparen als we het gebruik en de inrichting aanpassen? Bent u op zoek naar kleine aanpassingen in de inrichting van de applicatie, waardoor de eindgebruiker van mijnCaress efficiënter kan gaan werken. Dan is de quick scan een goed idee.

Quick wins voor uw organisatie in kaart

Een quick scan is een volwaardig pakket aan dienstverlening  voor mijnCaress Medewerkerportaal die nodig is om een beeld te krijgen van de quick wins die te behalen zijn. Op basis van interviews met uw medewerkers uit de praktijk en onze kennis over hoe u de applicatie heeft ingericht halen we de quick wins in mijnCaress voor uw organisatie op. De resultaten van de quick wins zullen we op locatie aan u presenteren.

 

 De kenmerken van een quick scan zijn:

  • Lage belasting van uw organisatie;
  • Focus op kernprocessen en quick wins.

Meer informatie over de quickscan?

Wil je meer informatie over onze dienstverlening of een pakket aanvragen, neem contact op met ons via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op