Deze week presenteerde Rutte III het nieuwe regeerakkoord. De toekomstig premier benadrukte tijdens de presentatie dat er meer geld gaat voor zorg naar ouderen. Voor ouderenzorg is in het akkoord 2 miljard euro gereserveerd. Belangrijk voor de zorg is dat dit geld ook op een juiste manier wordt besteed en dat beslissingen hierover worden gemaakt ten gunste van de zorg. Want met het huidige zorgbeleid neemt de toch al substantiële administratieve last alleen maar toe. Terwijl tegelijkertijd ook nog steeds hard gewerkt wordt aan het omhoogbrengen van de kwaliteit van die zorg.

Meegaan met de nieuwste ontwikkelingen

Wij blijven hoe dan ook continu doorwerken om je een ECD te geven dat je optimaal ondersteunt in de  zorg en bespaart op administratie. Ons ontwikkelteam zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen en past die, waar dat een toegevoegde waarde voor jou als gebruiker biedt, ook toe in mijnCaress. Zo werken we momenteel met een aantal klanten aan de mogelijkheid om het ECD te koppelen met domoticasystemen. Onder meer om de nachtzorg te verlichten en de overdracht naar de dagzorg te verbeteren. Maar bijvoorbeeld ook in de keten om op basis van de nieuwste koppeltechnieken met Zorgdomein te integreren.

Optimale ondersteuning

Uiteraard willen wij jou als gebruiker van mijnCaress ook zo goed mogelijk ondersteunen. Zodat je de mogelijkheden die mijnCaress biedt ook optimaal in kunt zetten voor uw organisatie. Een nieuw initiatief hiertoe is onze Customer Succes Manager die juist hiervoor gaat zorgen. Samen met jou gaat zij mogelijke knelpunten in beeld brengen en uitzoeken waar nog toegevoegde waarde zit. Doordat we steeds meer het gebruik van de software kunnen meten, zijn we in staat jou van goede adviezen te voorzien of inzicht te geven in dit gebruik of in de verdere optimalisatie.

Deze blog is gepubliceerd als voorwoord in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Care. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Jurriaan Piek

Managing Director 06 - 4609 1384 jurriaan.piek@pinkroccade.nl

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share This