2018 is begonnen en wij gaan er dit jaar gelijk vol tegenaan. De 4.10 release van mijnCaress en mijnCaress Monitor staat nu echt voor de deur. Ons team is hard aan het werk om de allerlaatste puntjes op de i te zetten.

Thema 4.10 release
Vorige week vroeg ik aan onze productmanager wat eigenlijk het thema van deze release is. Hij antwoordde daarop dat ik niet de eerste was die die vraag stelde. En dat zijn antwoord daarop is dat er in de 4.10 zoveel innovaties zitten dat er geen overkoepelend thema te benoemen is. Ons development team heeft mijnCaress in de breedte zo verbeterd dat elke zorgprofessional nog beter en sneller kan werken met ons ECD.

Een kleine greep uit de vernieuwingen
Formulieren en rapportages worden voortaan automatisch opgeslagen met autosave. En snel rapporteren op doel en eenvoudig per doel kunnen teruglezen is ook beschikbaar vanaf de 4.10. Werk jij al met iCaress? Dan kun je straks ook rapporteren en plannen inzien in deze app.

Het Cliëntportaal heeft vanaf de 4.10 een responsive ontwerp waardoor je dit portaal nu niet alleen met een tablet, maar ook je smartphone kunt gebruiken.

Voor de planning en administratie hebben we een volledig vernieuwde routeplanning in het Medewerkerportaal gebouwd. Met veel handigheidjes voor de thuiszorg. Daarnaast ondersteunt de 4.10 natuurlijk de iJW/iWMO 2.2 en iWLZ 2.0. En met Toegangsverstrekking kun je nu snel accounts aanmaken voor inval- en uitzendkrachten.

Als je werkt met mijnCaress Monitor (voorheen Geniq) dan heb je straks de beschikking over een verdergaande integratie met mijnCaress en nieuwe standaardrapporten voor het mijnCaress Dashboard.

Laat je inspireren
Bovenstaand overzicht is nog maar een gedeelte van alle innovaties die we hebben opgenomen in de release. Een uitgebreid overzicht krijg je tijdens onze inspiratiesessies. De eerste vindt komende dinsdag plaats en is helemaal vol, maar begin februari zijn er nog twee mogelijkheden om uit de eerste hand te horen wat je kunt verwachten van deze allesomvattende release: https://www.mijncaress.nl/mijncaress-inspiratiesessie. Ik nodig je van harte uit om je te laten inspireren!

Deze blog is gepubliceerd als voorwoord in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Care. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Jurriaan Piek

Managing Director 06 - 4609 1384 jurriaan.piek@pinkroccade.nl

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share This