Onze sporters oogsten de ene (gouden) medaille na de andere tijdens de Olympische Winterspelen van PyeonChang. Jarenlang trainen zij voor die ene wedstrijd of race. En bouwen zij die trainingen zo op dat zij kunnen pieken op dat ene juiste moment. Dat kan soms tot verrassingen leiden. Want bijna niemand had het goud op de 3.000 meter schaatsen bij de vrouwen verwacht om de hals van Carlijn Achtereekte. Bijna niemand. Binnen het team waar Carlijn rijdt wisten zij wel dat zij tot zoiets in staat was. En hebben zij, met dat hele team, toegewerkt naar deze ene gouden race.

In de analyse na de race werd die gezamenlijkheid nog door Mark Tuitert benadrukt. Natuurlijk is het de schaatser die de race rijdt en het goud wint. Maar achter de schermen dragen de coach, assistent-coaches, de fysiotherapeut, de krachttrainer en de voedingsdeskundige allemaal bij aan dit resultaat.

Cocreatie en gebruikersvereniging
Ook bij mijnCaress werken we graag samen om voor goud te gaan. En dan heb ik het niet alleen over het team rondom mijnCaress waarin al onze disciplines nauw met elkaar samenwerken. Maar ook over samenwerken met jullie, de zorgorganisaties die mijnCaress gebruiken.

Dit doen we al op verschillende manieren en dit gaan we nog intensiever doen. Zo hebben we voor de komende periode verschillende cocreatiesessies gepland over uiteenlopende onderwerpen. Tijdens deze sessies komen we samen met jullie tot prioritering en doorontwikkelplannen voor de meest actuele thema’s binnen mijnCaress.

Ook werken wij intensief samen met de Gebruikersvereniging van mijnCaress. Vanaf nu zullen wij dan ook in onze nieuwsbrief steeds een bericht vanuit de GV opnemen, zodat jullie ook via dit kanaal op de hoogte blijven van hun activiteiten. In deze nieuwsbrief stelt Pierre Hogers, voorzitter van de GV, zich voor.

Samenwerking bij implementatie
Niet alleen in de doorontwikkeling van mijnCaress werken we graag met jullie samen. Ook tijdens de implementatie van de verschillende onderdelen van mijnCaress streven we naar een optimale samenwerking tussen jullie als zorgorganisatie en onze consultants. Een goed voorbeeld hiervan is het implementatietraject bij RSZK, dat door de goede samenwerking binnen tijd en binnen budget naar volle tevredenheid is afgerond. Dit project was zelfs zo succesvol dat wij dit met z’n allen hebben afgesloten met een dagje Efteling. Waar wij het papieren dossier symbolisch hebben aangeboden aan Holle Bolle Gijs.

Samen bereiken we tenslotte het beste resultaat!

Deze blog is gepubliceerd als voorwoord in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Care. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Jurriaan Piek

Managing Director 06 - 4609 1384 jurriaan.piek@pinkroccade.nl

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share This