Nieuws

Save the date: Spreken is goud!

Donderdag 23 juni organiseert PinkRoccade Care het event ‘Spreken is goud!’. Het event staat geheel in het teken van gesproken berichten direct omzetten naar tekst (Speech to Text).

Spreken is goud!’ is een live event van mijnCaress! Donderdag 23 juni 2022 in Apeldoorn. 

Donderdag 23 juni organiseert PinkRoccade Care het event ‘Spreken is goud!’. Het event staat geheel in het teken van gesproken berichten direct omzetten naar tekst (Speech to Text).  

Het event vindt plaats van 09.00 uur tot 13.30 uur en is op locatie van ’s Heeren Loo, Het Vierhuis te Apeldoorn. Klik HIER om je aan te melden. 

Als zorgprofessional je dagelijkse administratieve werkzaamheden leuk en simpel maken? Dat kan! Met spraak gestuurde oplossingen worden gesproken rapportages direct omgezet naar tekst: terwijl je praat, zie je jouw bericht in het zorgdossier van jouw cliënt verschijnen. Het bespaart je tijd want je kunt het overal en op elk moment doen.  

Tijdens ons event nemen we je graag mee in onze visie en ontdek je de vele mogelijkheden van spraaktechnologie! 

Het belooft een dynamisch event te worden met: 

  • Marijn Huijbregts van SpraakLab – Spraaktechnologie, research & expertise  
  • Hilda Dondorp van PinkRoccade Care – mijnCaress & spraakgestuurd rapporteren 
  • Otto Casteleijn van Tell James – dé nieuwe aanbieder van spraakgestuurd rapporteren in Zorg & Welzijn 

Afsluitend nodigen we je uit met alle deelnemers & sprekers van gedachte te wisselen over mogelijke toepassingen van spraaktechnologie onder het genot van een heerlijke lunch verzorgd door onze host ’s Heeren Loo. 

Het programma is interessant voor managers IT, managers Zorg, managers Innovatie, Applicatiebeheerders en zorgprofessionals/key-users van mijnCaress. 

Je bent van harte welkom, schrijf je in en noteer deze dag alvast je agenda!!
Binnenkort volgt het gedetailleerde programma.