Per 1 januari 2021 wordt er een nieuwe release voor de iWMO/iJW geïmplementeerd. Dit heeft direct gevolg voor de administratieve processen binnen uw organisatie. Deze wijzigingen zijn omvangrijk. Het bevat o.a. wijzigingen in de toewijzingsvarianten, een nieuwe declaratiestandaard, een nieuw proces voor het aanvragen van wijzigingen en een proces voor de antwoorden op verzoekberichten. Om u hierop goed voor te kunnen bereiden bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan een Deepdive sessie rondom dit onderwerp.

Doelgroep

Deze Deepdive sessie is bedoeld voor Managers, (senior)Functioneel applicatiebeheerders en en professionals betrokken bij de facturatie en declaratie in mijnCaress. Andere geïnteresseerden vanuit zorgorganisaties zijn natuurlijk ook van harte welkom. Weet je niet zeker of de kennissessie iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. 

Inhoud

Tijdens deze interactieve sessie bespreken we meer in detail (in vergelijking tot het webinar) de belangrijkste veranderingen van de wet- en regelgeving en de impact daarvan op mijnCaress. Aan bod komen de veranderingen in de release van de 5.4, de planning met betrekking tot de implementatie en tips/ aandachtspunten waardoor u als gebruiker van mijnCaress goed voorbereid bent op de komende veranderingen. En zodat u de zorgadministratie in 2020 goed kunt afsluiten en 2021 goed kunt beginnen. Tevens is het een mooi moment om vragen te stellen, in gesprek te gaan met onze consultants en met uw collega zorgaanbieders over de komende veranderingen.

Data 

Deze sessie wordt twee keer gegeven:

Op dinsdag 27 oktober en op dinsdag 29 oktober. Beide sessies worden online gegeven, via Microsoft Teams. De sessie duurt van 09.30 tot 12.30 uur.

Inschrijven en kosten

De kosten voor deelname aan de Deepdive sessie zijn €55,00 per persoon.

U kunt u nu al inschrijven voor één van deze twee deze sessie.

Inschrijven voor de Deepdive

 

 

Mocht u vragen hebben over deze Deepdive sessie, dan kunt u contact opnemen met onze Customer Care afdeling via 0800 9119 of mailen naar care@pinkroccade.nl.

Share This