Simpel. Samen. Open.

Simpel. Samen. Open. Dat is wat wij willen dat mijnCaress is. Daar gaan we de komende jaren mee aan de slag maar zijn we ook nu al druk mee bezig. In dat kader vinden we het belangrijk dat we nieuwe ontwikkelingen steeds met jullie delen.

Roadmap 2019 – 2021

Dat hebben we de afgelopen weken gedaan tijdens de inspiratiesessies. Waar de deelnemers niet alleen op de hoogte zijn gebracht over de inhoud van mijnCaress 4.11, maar waar we ook onze visie op de toekomst hebben gedeeld in de vorm van onze Roadmap 2019 – 2021. Welke visie hebben wij vanuit PinkRoccade Care op de ontwikkelingen in de zorgmarkt? En hoe gaan we die de komende maanden en jaren vertalen in onze software? Die antwoorden staan allemaal beschreven in de Roadmap.

Waarin onder meer gebruiksvriendelijkheid, interoperabiliteit, transparantie en partnerships centraal staan. Al die ontwikkelingen en vernieuwingen hebben hetzelfde doel en leiden naar meer doen met dezelfde handen. Zodat de zorgmedewerkers steeds minder tijd kwijt zijn aan administratie en meer aan het bed kunnen staan. En de zorgorganisaties met dezelfde capaciteit meer uren zorg kunnen bieden.

Nieuwsbrief en social media

Om jullie ook tussentijds steeds op de hoogte te houden waar we mee bezig zijn brengen we deze maandelijkse nieuwsbrief uit. Maar sinds kort hebben we ook onze eigen social media kanalen. Voorheen publiceerden we op LinkedIn en Twitter ons nieuws op de algemene PinkRoccade en/of PinkRoccade Healthcare kanalen. Omdat wij echter een zelfstandige Business Unit zijn en onze eigen doelgroep willen bereiken met ons eigen nieuws, zijn wij eigen kanalen gestart.

Nieuws vanuit en over PinkRoccade Care en mijnCaress lees je vanaf nu op:

Twitter: @mijnCaress – https://twitter.com/mijnCaress
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/pinkroccade-care/

Volg ons op deze kanalen en mis niks meer!

Jurriaan Piek

Managing Director 06 - 4609 1384 jurriaan.piek@pinkroccade.nl

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share This