Vacatures

Software Tester Care

Jouw steentje bijdragen aan de zorg. Dat is precies wat je gaat doen als Tester bij PinkRoccade Care. Binnen onze afdeling Development waarborg jij de software kwaliteit van ons ECD (elektronisch cliëntendossier) ‘mijnCaress’ en help jij ons om de testwerkzaamheden zoveel mogelijk te automatiseren.

Wat ECD mijnCaress precies inhoudt? ECD mijnCaress is een volledig geïntegreerd elektronisch cliëntdossier (ECD) waarmee zorgprofessionals sneller en makkelijker de administratie kunnen doen. Zo hebben cliënten 24/7 toegang tot een actueel dossier én kunnen zorgprofessionals zich focussen op dat wat er echt toe doet: zorg verlenen.

mijnCaress maakt nu al de communicatie tussen ruim 100.000 zorgprofessionals en hun cliënten mogelijk. En voor dit innovatieve communicatiemiddel ben jij de kwaliteitscontrole, terwijl je tegelijkertijd aan je eigen toekomst werkt.

Terug naar jou
Jij denkt vanuit kwaliteit en helpt ons om voorspelbaar te blijven in het opleveren van onze software. Je werkt in een Scrum-team samen met ontwerpers, ontwikkelaars en andere testers aan een product met zeer complexe functionaliteit waar voor onze klanten grote financiële consequenties zijn verbonden. Om je werk afwisselend en uitdagend te houden ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van onze testautomatisering. Je zorgt ervoor dat de testautomatisering elke dag draait.
Daarnaast heb je veel contact met de product owner, en collega’s van de afdelingen consultancy, customer support, productmanagement, sales en management. Samen doen jullie wat je moet doen om onze klant zo goed mogelijk bij te staan in het gebruik van mijnCaress.

Je bureau staat in Apeldoorn, waar je samen met collega’s werkt aan het verder versimpelen en openstellen van ons product. Overigens houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, en dat betekent voorlopig vooral thuiswerken. Daar zul je dus wel goed mee om moeten kunnen gaan. Gelukkig is er dagelijks contact met je collega’s en word je door je manager goed begeleid bij het vinden van je plek in onze organisatie.

Om de klantverwachting te overtreffen ga jij:

 • testspecificaties op stellen voor de software die het team ontwikkelt; je voert de testwerkzaamheden uit.
 • testautomatisering ontwikkelen, zodat het team steeds sneller kan werken en regressiefouten zo vroeg mogelijk gevonden worden (dit kun je al of ga je bij ons leren).
 • impactanalyses opstellen samen met het team voor de software die het team ontwikkelt.
 • de inhoud van de sprintplanning bepalen samen met het team en geven jullie commitment op de sprintdoelen.

Dit alles én meer doe je op kantoor in Apeldoorn (of thuis, natuurlijk)
Toegewijd, Ondernemend, Vooruitstrevend. TOV dus, daar staat PinkRoccade Healthcare voor. PinkRoccade Healthcare levert softwareoplossingen en diensten voor de gezondheidzorg. Dit doen we voor care-organisaties, (ouderen- en gehandicaptenzorg), GGZ-instellingen en ziekenhuizen. Samen met de klant creëren we toekomstbestendige oplossingen. Als Tester versterk je de business unit Care. Jouw collega’s vormen een hecht team, ze zijn gedreven en allemaal bereid om net die ene stap extra te zetten. Jouw manager vindt aandacht voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk en ondersteunt je hierbij.

Tegelijkertijd:

 • krijg je uiteraard een goed salaris dat aansluit bij jouw ervaring en profiteer je van een mooie winstdeling van zo’n 7%.
 • je krijgt veel vrijheid om de functie op je eigen manier in te vullen.
 • om bereikbaar te zijn en je werk goed te kunnen doen, krijg je van ons een laptop en een telefoon met bijbehorend abonnement van de zaak.
 • bouw je een goed pensioen op. Handig voor later.
 • kun je 26 vakantiedagen per jaar opnemen en kun je er ook nog eens 12 dagen extra bijkopen.
 • krijg je de kans om op professioneel en persoonlijk vlak jezelf te ontwikkelen. Nu zeggen meer werkgevers dat, maar bij ons kan het écht.
 • bundel je jouw krachten met 30 collega’s die allemaal net een stap extra zetten voor het ontwikkelen en de kwaliteit van onze software.
 • bieden we collectieve verzekeringen en we zorgen voor ontspanning en plezier. Regelmatig ruilen we onze werkplek in voor een biertje met een bitterbal (zelfs online).
 • goede reiskostenvergoeding.

Wij matchen met elkaar als jij

 • gestructureerd en nauwgezet tewerk gaat.
 • minstens Hbo-werk- en -denkniveau hebt. Je maakt ons nog blijer als je een TMAP en/of ISTQB certificering hebt.
 • ervaring hebt als tester. Bij ons kun je groeien en jezelf verder ontwikkelen.
 • ervaring met testautomatisering, bij voorkeur SoapUI, Postman jMeter, Katalon, en/of TestComplete. Het kunnen schrijven van unit- en/of integratietesten en kennis van Scrum is allemaal mooi meegenomen, maar geen harde vereiste.
 • kennis hebt van financiële processen a.d.h.v. iStandaarden en Wet&Regelgeving, of je wilt vastbijten in deze materie.
 • je sterk in je schoenen staat en durft te staan voor de kwaliteit van de software.
 • een haarscherp analytisch vermogen hebt en je jezelf omschrijft als resultaatgericht, ondernemend en ambitieus.

Informatie over deze vacature

Software Development

Care

Apeldoorn (Wapenrustlaan)

3-5 jaar

Contactpersoon vacature

Ben jij ondernemend genoeg voor de vacature Tester?
Stel je dan direct voor aan Adri van Binsbergen (Team Manager R&D). Jouw sollicitatie wordt met volle aandacht beoordeeld. Zien we voldoende raakvlakken, dan zitten wij binnenkort met elkaar aan de digitale koffie voor een eerste kennismaking. We zien jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet op care.recruitment@pinkroccade.nl.

Bekijk onze andere vacatures

Software Ontwikkelaar Delphi

Jouw steentje bijdragen aan de gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Dat is wat jij gaat doen als software ontwikkelaar bij PinkRoccade Care. Binnen onze afdeling Research & Development zorg jij samen met je collega’s voor de doorontwikkeling van het ECD mijnCaress.

Full Stack Software Developer Care

Jouw steentje bijdragen aan de zorg. Dat is precies wat je gaat doen als Software Ontwikkelaar bij PinkRoccade Care. Binnen onze afdeling Development bouw jij mee aan ons ECD (elektronisch cliëntendossier) ‘mijnCaress’ en help jij ons om het werk van de zorgprofessional zo simpel mogelijk te maken. Zo hebben cliënten 24/7 toegang tot een actueel dossier én kunnen zorgprofessionals zich focussen op dat wat er echt toe doet: zorg verlenen.

Software Tester Care

Jouw steentje bijdragen aan de zorg. Dat is precies wat je gaat doen als Tester bij PinkRoccade Care. Binnen onze afdeling Development waarborg jij de software kwaliteit van ons ECD (elektronisch cliëntendossier) ‘mijnCaress’ en help jij ons om de testwerkzaamheden zoveel mogelijk te automatiseren. 

Informatieanalist / ontwerper Electronisch Cliënt Dossier

Als IT-professional je bijdrage leveren aan de zorg. Dat kan bij PinkRoccade Healthcare. mijnCaress is op zoek naar een informatieanalist/ontwerper. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen?  Lees dan snel verder!

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!