Vacatures

Software Tester Elektronisch Cliënt Dossier

Als IT-professional elke dag het werk van de zorg een beetje makkelijker maken. Dat kan bij PinkRoccade Care. Wij zijn op zoek naar een Software Tester. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen? Lees dan snel verder!

ECD mijnCaress

PinkRoccade Care uit Apeldoorn is leverancier van het elektronisch cliëntdossier (ECD) mijnCaress. Het ECD mijnCaress is speciaal ontwikkeld voor de gehandicaptenzorg en ouderenzorg (verpleging, verzorging en thuiszorg), met inmiddels ruim 100.000 gebruikers.
De product suite mijnCaress bestaat uit diverse onderdelen: een portaal voor zorgmedewerkers, een portaal voor cliënten, een back office applicatie, een business intelligence oplossing en diverse koppelingen met andere klant-systemen. Het product wordt aangeboden als on-premise product of gehost in de Pink Private Cloud.

Door een goede ondersteuning van de zorgmedewerkers door mijnCaress houden de zorgmedewerkers tijd over voor wat écht belangrijk is: daadwerkelijk zorg leveren aan ouderen en gehandicapten.

Dit is je uitdaging

mijnCaress wordt ontwikkeld door de afdeling Research & Development. Deze afdeling bestaat momenteel uit ongeveer 25 interne medewerkers, en is groeiende. De afdeling is georganiseerd in vijf interne scrum teams plus een architect, solution architect, testcoördinator en DevOps engineer. Daarnaast bestaat de afdeling ook uit twee externe scrum teams waarbij dit aantal op korte termijn kan groeien naar drie of zelfs vier.

Als Software Tester denk je vanuit kwaliteit en help je ons om voorspelbaar te blijven in het opleveren van onze software. Je werkt in een Scrum-team samen met ontwerpers, ontwikkelaars en andere testers aan ons routeringsplatform en alle koppelingen die daaroverheen gaan. Daarnaast verzorg je de ketentesten samen met onze koppelpartners. Om je werk afwisselend en uitdagend te houden ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van onze testautomatisering. Je zorgt ervoor dat de testautomatisering elke dag  draait.

Daarnaast hou je de verbinding met andere afdelingen binnen PinkRoccade Care: Product Management, Sales & Marketing, Professional Services en Customer Support.  Gezamenlijk zorgen we voor een optimale werking van mijnCaress, nu én in de toekomst.

Wat worden jouw resultaatgebieden?

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van testspecificaties voor de software die het team ontwikkelt en je voert de testwerkzaamheden uit.
 • Je ontwikkelt testautomatisering zodat het team steeds sneller kan werken en regressiefouten zo vroeg mogelijk gevonden worden.
 • Je hebt een actieve bijdrage in de scrum teams. Samen met de product owner, tester en ontwikkelaars geef je commitment op de afgesproken sprintdoelen.
 • Je levert input voor de releaseplanning.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal HBO werk- of denkniveau met sterke analytische vaardigheden.
 • Ervaring met testautomatisering, bij voorkeur SoapUI, Postman, jMeter, Katalon, en/of TestComplete. Het kunnen lezen en schrijven van unit- en/of integratietesten en kennis van Scrum is allemaal mooi meegenomen, maar geen harde vereiste.
 • Goede communicatieve vaardigheden om het contact met onze koppelpartners te onderhouden.
 • Kennis en ervaring met het testen van API’s, of de wil om je vast te bijten in deze materie.
 • Durven te staan voor de kwaliteit van de software.
 • Een drive om zorg beter te maken.

Informatie over deze vacature

Categorie
Software Development

Bedrijf
Care

Standplaats
Apeldoorn (Wapenrustlaan)

Werkervaring
3-5 jaar

Contactpersoon vacature

Maaike Peters
Tel: 06 – 4339 2801
E-mail: maaike.peters@pinkroccade.nl

Deel deze vacature

Wat krijg je hier voor terug?

 • Marktconform salaris.
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals variabele beloning en collectieve verzekeringen.
 • Een werkgever waar klantgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
 • Een laptop (incl. accessoires), telefoon en bijbehorend abonnement.
 • De kans op een succesvolle carrière met serieuze doorgroeimogelijkheden.
 • De mogelijkheid om je werkzaamheden op jouw manier in te vullen.

Ben jij gedreven genoeg voor Software Tester bij PinkRoccade Care?

Stel je dan direct voor aan Adri van Binsbergen, team manager R&D.  Jouw sollicitatie wordt met volle aandacht beoordeeld. Zien we voldoende raakvlakken, dan zitten wij binnenkort met elkaar om de (digitale) tafel voor een eerste kennismaking.

Kijk voor meer informatie verder op deze website.
Heb je nog vragen over deze baan? Stuur een mailtje naar care.recruitment@pinkroccade.nl en wij weten het antwoord (of achterhalen dit).

vacatures

Bekijk onze andere vacatures

Product Manager/Owner

Als IT-professional elke dag het werk van de zorg een beetje simpeler maken. Dat kan bij ons! Wij zijn op zoek naar een Product Manager/Product Owner. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen?

Software Tester Elektronisch Cliënt Dossier

Als IT-professional elke dag het werk van de zorg een beetje makkelijker maken. Dat kan bij ons! Wij zijn op zoek naar een software tester. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen?

Full Stack Software Developer Care

Binnen onze afdeling Development zorg jij samen met je collega’s voor de doorontwikkeling van het ECD mijnCaress en help jij ons om het werk van de zorgprofessional zo simpel mogelijk te maken.

Product Manager/Owner

Als IT-professional elke dag het werk van de zorg een beetje simpeler maken. Dat kan bij ons! Wij zijn op zoek naar een Product Manager/Product Owner. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen?

Software Tester Elektronisch Cliënt Dossier

Als IT-professional elke dag het werk van de zorg een beetje makkelijker maken. Dat kan bij ons! Wij zijn op zoek naar een software tester. Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je helpt om de zorg weer te laten zorgen?

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over ons ECD en de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer!